Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Balkonda Çanakkale Türküsü'nü çaldı
19 Mart 2020 / 17:26
Balkonda Çanakkale Türküsü'nü çaldı
Koronavirüs nedeniyle tüm dünya evlere kapanırken İtalya'da balkonda şarkı söylerken çekilen videolara cevap Adana'dan geldi. Keman sanatçısı Uğur Yıldırım, evinin balkonunda Çanakkale Türküsü'nü çaldı bu sesi duyanlar ise balkona çıkarak performansı dinl

Tüm dünya koronavirüs salgını yüzünden evlerine kapanmışken İtalyaFransaİspanya gibi ülkelerde balkona çıkıp şarkı söyleme videolarına Adana'dan cevap geldi. Keman sanatçısı Uğur Yıldırım dün 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin yıl dönümü olması nedeniyle balkona çıkıp Çanakkale Türküsü'nü çaldı.

 

 

 

İlk olarak 12 Aralık'ta Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan koronavirüs 9 binden fazla insanın ölümüne neden olurken hastalık 220 binden fazla insanda tespit edildi.

Çin'den sonra hastalıktan en fazla etkilenen Avrupa ülkeleri İtalya, Fransa, İspanya'da yaşayanlar salgının yayılmaması için evlerine kapanırken sosyal hayatın devam etmesi için akşam saatlerinde balkona çıkıp şarkı söylüyor.

ADANALI KEMANCI BALKONDA ÇANAKKALE TÜRKÜSÜ ÇALDI

Türkiye'de de salgının artmasıyla uzmanlar evlerden çıkılmaması uyarısı yaptı. Dün de Adana'da yaşayan keman sanatçısı Uğur Yıldırım, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü olması nedeniyle evinin balkonundan komşularına Çanakkale Türküsü'nü çaldı.

Sanatçının sosyal medya hesabından paylaştığı videoda sesi duyan komşuların pencere ve balkonlara çıktığı görülürken o anları ölümsüzleştirmek için telefonlarıyla kayıt ettiler.Kaynak : Sondakika

Bu haber toplam 663 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber