Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Bakan Sayan Aladağ'da
30 Kasım 2016 / 08:48
Bakan Sayan Aladağ'da
Bakan Sayan, Adana'daki 12 kişinin hayatını kaybettiği kız yurdu yangınında ihmallerin araştırılacağını söyledi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan, Adana'daki 12 kişinin hayatını kaybettiği kız yurdu yangınında ihmallerin araştırılıp, sorumluların cezalandırılacağını bildirdi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan, Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile birlikte Adana'nın Aladağ ilçesindeki Aladağ Tahsil Çağındaki Talebelere Yardım Derneği Ortaöğretim Kız Öğrenci Yurdu'nda incelemelerde bulundu.

İncelemelerin ardından basın açıklaması yapan Bakan Sayan, bir eğitmenin küçük yaşta çocuğunun da hayatını kaybettiği yangına ilişkin, "Bakanlık olarak 32 kişilik psikososyal ekiplerimiz sahada. Adli tıp ve hastanede görev yapıyorlar. Bakanlarımızla ailelerimizin yanında acılarını paylaşmak için buradayız. Sonuna kadar araştırılacak bu durum. Bugün acıyı paylaşmak için burada ailelerin yanındayız Bizim de evlatlarımız var, gerçekten çok derinden yüreğimiz yandı. Şu an olay yerini gördük brifing aldık, hastanelere gidip ailelerin acılarını paylaşacağız. 22 yaralımızın durumları hakkında bilgi alacağız. Milletimizin başı sağolsun, çok büyük bir acı yaşadık. Araştırmalar yapılıyor. Yangın merdiveninin kilitli olduğu sadece iddia, sonuna kadar araştırılacak. En az bir ihmali olanlar cezasını çekecekler" dedi.

 

 

Bu haber toplam 569 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber