Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Bakan Kurum'dan Adana'da çevreye ithal atık döküldüğü iddiasına cevap
14 Temmuz 2022 / 12:57
Bakan Kurum'dan Adana'da çevreye ithal atık döküldüğü iddiasına cevap
Adana'da çevreye ithal atık döküldüğü iddiasına sosyal medya hesabından yanıt veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, iddiaların asılsız olduğunu belirterek, "İddiaya konu olan, fotoğrafları paylaşılan yerlerde ithal atık dök

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat KurumAdana'daki ithal atık dökümü iddialarıyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

"İTHAL ATIK DÖKÜMÜ SÖZ KONUSU DEĞİLDİR"

Gündeme getirilen görüntülerin eski olduğunu söyleyen Bakan Kurum, "Eski görüntülerle, bayatlamış iddialarla ısıtıp ısıtıp aynı konuyu gündeme getiriyorlar. İddiaya konu olan, fotoğrafları paylaşılan yerlerde ithal atık dökümü söz konusu değildir, olamaz" ifadelerini kullandı.

 

"ÇÖP DEĞİL ATIK ALIYORUZ"

Açıklamasının devamında çöp değil dönüştürmek için atık aldıklarını belirten Bakan kurum, "Anlamayanlara, anlamak istemeyenlere tane tane bir kez daha söylüyoruz. Çöp değil atık alıyoruz. Çünkü geri dönüştürüyoruz. Geri dönüşüme uygun olmayan atıkları asla ithal etmiyoruz. Çünkü yasakladık" dedi.

İşte Bakan Kurum'un o paylaşımı;

Bakan Kurum: İthal atık dökümü söz konusu değildir, olamaz

Adana'ya gelen İngiliz Gazetesi Daily Mirror ekipleri İngiltere'nin Türkiye'ye gönderdiği atıkları yazdı. Basına yansıyan bu kareler de büyük tartışma yarattı;

 

Kaynak: DHA

Kaynak: Sondakika.com

Bu haber toplam 228 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber