Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Bakan Çelik'ten miting açıklaması
21 Mayıs 2015 / 09:29
Bakan Çelik'ten miting açıklaması
Bakan Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Adana’ya gerçekleştireceği ziyaretle ilgili konuştu.

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Adana’ya gerçekleştireceği ziyaretle ilgili basında yer alan haberler üzerine bir açıklama yaptı.

Bakan Ömer Çelik, yaptığı açıklamada, “Sayın Cumhurbaşkanımızın Adana ziyareti ile ilgili bazı polemikler basında yer almıştır. En son Adana Büyükşehir Belediye Başkanı da haddini aşan açıklamalarda bulunmuştur. Sayın Cumhurbaşkanımızın Adana ziyareti Adana halkı tarafından sabırsızlıkla beklenmektedir" ifadesini kullandı.

"Sayın Cumhurbaşkanımız, binlerce yıllık devlet hayatımız içerisinde halkımızın doğrudan oylarıyla seçtiği ilk devlet başkanıdır" diyen Bakan Çelik şöyle devam etti:
"Bu çerçevede Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrasında illerimize yaptığı teşekkür ziyareti vatandaşlarımız tarafından büyük bir coşku ve heyecanla karşılanmaktadır. Aynı şekilde Adana’da da vatandaşlarımız Zat-ı Devletleri'nin Adana’yı ziyaret ederek kentimizi şereflendirmesini büyük bir coşku ve heyecanla beklemektedir. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ya da bir başkasının haddini aşarak Sayın Cumhurbaşkanımızın kentimizi ne zaman ya da nasıl ziyaret etmesi gerektiğine dönük bir açıklama yapması saygısızca ve kınanacak bir tutumdur. Bu vesileyle Sayın Cumhurbaşkanımızın Adana’mızı ziyaretlerini tüm vatandaşlarımız ile birlikte büyük bir coşku ve heyecanla beklediğimizi ifade ediyoruz. Zat-ı Devletleri'nin kentimizde vatandaşlarımız ile buluşması Adana’mız için tarihi bir dönüm noktası olacaktır.”

Bu haber toplam 351 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber