Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Bahçeli sert çıktı: Sana yazık olmuş Metin Akpınar
26 Aralık 2018 / 15:41
Bahçeli sert çıktı: Sana yazık olmuş Metin Akpınar
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Halk TV'de sarf ettiği sözler nedeniyle hakkında soruşturma açılan sanatçı Metin Akpınar'a tepki gösterdi.

Akpınar'ın özür dilemesi gerektiğini vurgulayan Bahçeli, " Sana zaten yazık olmuş Metin Akpınar. Hem demokrasiye hem de kendisine yazık etmiştir. Böyle bir örnek olmaz. " dedi.

Bahçeli sert çıktı: Sana yazık olmuş Metin Akpınar

GİRİŞ 26.12.2018 11:21GÜNCELLEME 26.12.2018 13:55
 
 

Ankara;'da Medya temsilcileri ile gündemi değerlendiren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli,  katıldıkları yayında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tehditler savuran ve haklarında soruşturma başlatılan Metin Akpınar ve Müjdat Gezen'le ilgili konuştu.

OLAY BİZİ ÇOK ÜZDÜ

"Olay bizi çok üzdü. Halk Tv’nin programlarını ben yakından takip ediyorum Sayın Uğur Dündar beyin programını yakinen takip ediyorum eleştiri yapma hakkımız var diyorlar bende bir eleştiri yapma hakkımız kullanayım." diyen bahçeli şöyle konuştu;

Fakat Halk TV’nin davet edilen konuşmacılar oradaki espriler aşağılayıcı tabirler halktan aldıkları destekler alkışlar bütün bunlara bakarsınız Halk Arenası o kadar sulandırmıştır. Kim halkı ne kadar güldürürse o kadar alkışlanır olmuştur. Alkışlarla kim nereye doğru sürükleniyor, alkışlar oy getirir mi bunu tartışmakta fayda var. Öte yandan oradaki konuşmalar çok hoş bir şey değildi.

SANA ZATEN YAZIK OLMUŞ METİN AKPINAR

28 Nisan 1945 İtalyan faşist lider Mussolini sevgilisi ile birlikte ayaklarından asılmıştır. Bu resim korkunç bir resimdir.  Sana zaten yazık olmuş Metin Akpınar şu tabloyu Mussolini’nin ayaklarından asıldığı fotoğraf. 21’inci yüzyılda 2023 yılında 1945’i örnek göstererek eleştiri yapmak bu eleştiri değildir. Bu Metin Akpınar gibi bir sanatçının bu duruma düşmesi kötü bir örnek teşkil etmiştir. Hem demokrasiye hem de kendisine yazık etmiştir. Böyle bir örnek olmaz. 

ÖZÜR DİLEMESİNİ BEKLİYORUM

Metin Akpınar beyin Halk TV’ye çıkıp beş dakikalık bir konuşma yapmasını istiyorum. Ben yanlış bir örnek verdim bu örnek yanlıştır. Bu benim gafletimdir cehaletimdir demesi lazımdır. Milletimden özür diliyorum demesini istiyorum.   Bu örneklerle Türkiye’yi bir yere vardıramazsınız.

Haber 7

Bu haber toplam 1,127 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber