Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
 Bahar kupası bisiklet yarışması
21 Mart 2014 / 18:42
Bahar kupası bisiklet yarışması
Bahar Kupası Ödüllü Halka Açık Bisiklet" yarışmaları gerçekleştirilecek.

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Bisiklet İl Temsilciliği tarafından ortaklaşa düzenlenecek olan "Bahar Kupası Ödüllü Halka Açık Bisiklet" yarışmaları gerçekleştirilecek.


Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Bisiklet Bölge Antrenörü Fatih Aydın, sezonun ilk yarışını gerçekleştireceklerini, katılımın yüksek olması için okullara duyurular yaptıklarını söyledi.

Müsabaka için Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi’den büyük destek gördüklerini ifade eden Aydın, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Dilberler sekisi karşısı, Yaşar Kemal yürüyüş parkurunda, 23 Mart Pazar günü saat 14.00 de yapılacak olan yarışmalara Gençlik Spor Bisiklet Takımı’nın yanı sıra, diğer kulüpler ve okullardan bisikletini alıp yarışmalara katılmak isteyen tüm halkımızı davet ediyoruz. Müsabaka sayesinde yetenekli sporculara fırsat yaratacağız. Yarışma sonucunda başarılı olan ve gelecek görülen sporculardan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Bisiklet takımına yetiştirilmek üzere sporcu seçimizde yapılacaktır.”

Yarışma sonucunda başarılı olan sporcularımıza çeşitli ödüllerde dağıtılacağını belirten Aydın, "Müsabakalar katılmak için Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor servisine bizzat gelerek kayıt yaptırabilirler, ya da internet üzerinden www.adana.gsb.gov.tr ve www.adanaxco.com adresine girerek başvuruda bulunabilirler "diye konuştu.
Bu haber toplam 318 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Spor  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber