Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Baba oğul cinayeti aydınlatıldı
25 Aralık 2018 / 11:22
Baba oğul cinayeti aydınlatıldı
Adana Şehir Hastanesi Acil Servisi önünde öldürülen baba oğlun katilleri yakalandı.

Adana Şehir Hastanesi Acil Servisi önünde öldürülen baba oğlun katilleri, cinayet polisleri tarafından yaklaşık 350 güvenlik kamerası görüntüsü incelenerek belirlendi. Baba ile oğlunun büfe kavgasına kurban gittiği anlaşılırken, Mersin'de yakalanan 3 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.


Edinilen bilgiye göre, olay 15 Kasım günü merkez Yüreğir ilçesindeki Adana Şehir Hastanesi acil servisi önünde meydana geldi. İddiaya göre, oğlu Ozan ve İsmail İncesu ile hastaneye gelen Ahmet Büyükgöçer, Acil Servis’in otoparkında kimliği belirsiz kişiler tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Olayda baba ve oğlu yaşamını yitirirken, İsmail İncesu bacağından yaralandı. Saldırganlar otomobille kaçtı. 

35 gün boyunca görüntüleri izlediler 
Olayın hemen ardından Adana Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlatırken, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği polisleri de olay yerine gelerek cinayeti çözmek için çalışma başlattı. 
Polis önce hastaneden zanlıların nasıl kaçtığını bulmak için hastanenin bütün güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye başladı. Bu arada deneyimli polislerden özel ekip oluşturuldu. 

Polis hastanenin güvenlik kamerası kayıtlarından zanlıların bir belediye aracıyla kaçtığını saptadı. Polis bu aracın nereye gittiğini saptamak için aracın gittiği yöndeki yaklaşık 350 güvenlik kamerası görüntülerini toplayarak bu görüntüleri günlerce, saatlerce en ince ayrıntısına kadar izledi. Bu arada olay yerinde yapılan incelemede de 21 boş kovan bulundu. 

Büfe kavgası baba oğla mezar oldu 
Polis, yaptığı araştırmada Ahmet Büyükgöçer’in bir büfesinin olduğunu ve bu iş yerini satmak istediğini ancak kiracısıyla fiyat konusunda anlaşamadığını saptadı.

Cinayet masası polisleri, zanlıların bir tanesinin belediyede çalıştığını ve cinayeti işledikten sonra kaçtıkları otomobilde resmi plaka bulunduğu için polis noktasına takılmadığı ayrıntısına ulaştı. Plakayı araştıran ekipler güvenlik kamerası incelemelerinden otomobilin Mersin’e gittiğini tespit etti. 

Bunun üzerine Mersin polisiyle irtibata geçen Adana polisi, zanlıların İ.Y.’nin evinde gizlendiğini tespit etti. Düzenlenen operasyonda çifte cinayeti işlediği ileri sürülen İsmail A. ve Fatih K. ile katil zanlılarını saklayan İ.Y. gözaltına alınarak Adana’ya getirildi. Zanlıların üzerlerinden sahte kimlik ve olayda kullandıkları tabanca çıktı. 

Sorguları tamamlanan zanlılardan silahı kullananın İsmail A. olduğu tespit edildi. Şüpheliler sağlık kontrolünün arından adliyeye sevk edildi. 3 zanlı da çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.
Bu haber toplam 814 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber