Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Baba Oğul 2 Metrekarelik Arsa İçin Öldürüldü
20 Haziran 2017 / 14:48
Baba Oğul 2 Metrekarelik Arsa İçin Öldürüldü
70 yaşındaki Mehmet Ölmez ile oğlu 35 yaşındaki Turgay Ölmez, komşuları 68 yaşındaki İslam Alçelik ve oğlu 15 yaşındaki Yusuf Alçelik'i bıçaklayarak öldürdü.

Olay, dün iftara yakın dakikalarda merkez  Seyhan İlçesi Yenibey Mahallesi 18064 sokakta meydana geldi. İddiaya göre,  Mehmet Ölmez, komşusu İslam Alçelik'in evinin 2 metrekarelik bahçe girişinin kendilerine ait olduğunu belirterek duvarı yıkmak istedi. Alçelik de arsanın kendine ait olduğunu ve yıllardır kullandığını iddia edince aralarında tartışma çıktı. Tartışmaya tarafların oğulları da karışınca kavga çıktı. Bıçak ve satırların çekildiği kavgada  Mehmet Ölmez, oğlu Turgay Ölmez, komşuları İslam Alçelik ve oğlu Yusuf Alçelik'i bıçakladı. Vücutlarının çeşitli yerlerinden aldıkları darbelerle ağır yaralanan baba-oğul, çevredeki vatandaşlar tarafından özel bir hastaneye kaldırıldı. Aşırı kan kaybeden baba-oğul doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Katil zanlısı baba-oğul ise polis tarafından gözaltına alındı.

EVİ KUNDAKLADILAR

Polisin olay yerinde inceleme yapıp ayrılmasından sonra, Alçelik ailesinin yakınları katil zanlılarının evini kundakladı.  İtfaiye tarafından söndürülen evin cinayet nedeniyle terk edildiği anlaşıldı.

Katil zanlılarının  Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusu devam ederken, baba  Mehmet Ölmez verdiği ilk ifadede bıçağı kendisinin kullandığını söyledi.

Bu haber toplam 721 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Yaşam  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber