Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Baba dehşeti
08 Ocak 2016 / 19:43
Baba dehşeti
Adana’da eşinden boşanmak isteyen kızını gece erkek arkadaşıyla gören baba, kızını ve sevgilisini pompalı tüfekle vurarak öldürdü.

Adana’da eşinden boşanmak isteyen kızını gece erkek arkadaşıyla gören baba, kızını ve sevgilisini pompalı tüfekle vurarak öldürdü.


Olay Seyhan ilçesi Havuzlubahçe mahallesi 15009 sokakta meydana geldi. İddiaya göre, evli olan 19 yaşındaki Rabia K. bir hafta önce babası Mehmet Ö.’nün (45) evine gelerek "Eşimle anlaşamıyorum boşanmak istiyorum artık onun yanına dönmeyeceğim" dedi. Baba Mehmet Ö., bunun üzerine kızını geri göndermeyip evine aldı.

Dün gece yatarken 03:00 sıralarında bir ses duyan baba yatağından kalktı. Sesleri hırsız sanarak pompalı tüfeği alan baba, kapıyı açtığında ise 3 katlı evin merdiven dairesinde kızıyla birlikte bir erkeği gördü. Gördükleri karşısında sinirlenen baba bağırıp çağırmaya başladı. Rabia K. ise eşini sevmediğini, yanındaki Velit G.’yi (23) sevdiğini söyledi. Bu sözlerini duyunca çılgına dönen baba, pompalı tüfekle hem kızına hem de sevgilisine ateş etti. Açılan ateş sonucunda başlarından yaralanan sevgililer ağır yaralandı. Tüfek seslerine ailenin diğer fertleri ve eve yakın yerde oturan Velit G.’nin yakınları da kalktı.

Olayı gören vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine kısa sürede polis ve sağlık ekipleri geldi.

Polislerle birlikte gelen sağlık ekipleri Rabia K. ve Velit G.’nin öldüğünü belirledi. Cenazeler Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, baba ise polis tarafından gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyo
Bu haber toplam 497 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Yaşam  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber