Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Ayşenur İslam şehit ailelerini ziyaret etti
01 Ağustos 2015 / 10:26
Ayşenur İslam şehit ailelerini ziyaret etti
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, PKK’nın Adana’daki Pozantı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne yaptığı terör saldırısında şehit olan 2 polis memurunun ailelerini ziyaret edip baş sağlığı diledi.

Kente hava yoluyla gelen Bakan İslam, Adana Valisi Mustafa Büyük ve kent protokolüyle birlikte ilk olarak Şehit Serdar Kazar’ın, Yüreğir ilçesinde bulunan Serinevler Mahallesi’ndeki baba ocağını ziyaret etti. Kazar’ın yakınlarını teselli eden Bakan İslam, Türk milletinin sabrının sınandığını dile getirdi.
Bakan İslam daha sonra Şehit İsa İpek’in Seyhan ilçesinde bulunan Aydınlar Mahallesi’ndeki taziye evine giderek İpek’in yakınları ile sohbet edip, onları teselli etti. Pozantı saldırısının, ülke genelinde birkaç haftadır karşılaşılan menfur saldırıların son halkası olduğunu dile getiren Bakan İslam, “Allah onlara akıl fikir versin. Bu çok alçakça bir şey. Vatan görevini yapan insanlara alçakça yaklaşmak, gece yarıları pusu kurarak onlara saldırmak, masum insanların emniyeti için, kendileri için, onların eş, dost, yakınları, akrabaları için çalışan insanlara bunu yapmak hiçbir makul kelimeyle ifade edilebilecek bir şey değil” diye konuştu.
Zor günlerin aşılacağını aktaran Bakan İslam, “Ben aklı selim niyaz ediyorum. Şehitler, şehitlerimizdir elbette, onlar ölü değiller, diriler ama aileler için çok zor bir süreç. Devlet olarak, bakanlık olarak her daim onların yanındayız. Evlatlarının boşluğunu elbet dolduramayız ama elimizden gelen her türlü desteği vereceğiz” ifadelerini kullandı.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, taziye ziyaretlerinin ardından kentten ayrıldı.

Bu haber toplam 368 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber