Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Avukatın Oğlu, Ruh Sağlığına Sevk Edildi
17 Nisan 2015 / 08:58
Avukatın Oğlu, Ruh Sağlığına Sevk Edildi
Adana’da teyzesini ve eniştesini bıçaklayan kadın avukatın psikolojisi bozuk olduğu ileri sürülen oğlu, ruh sağlığı hastalıkları hastanesine sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, olay 15 Nisan 2015 tarihinde, Seyhan ilçesi Kurtuluş Mahallesi'nde bir evde meydana geldi. İddiaya göre, psikolojik rahatsızlığı olan 21 yaşındaki M.H.Ç., teyzesi Yasemin Çomanoğlu'nun evine geldi. Burada teyzesi ve eniştesi Mahmut Çomanoğlu ile tartışmaya başlayan M.H.Ç., bir anda mutfaktan bıçak alarak teyzesini sırtından, eniştesini bacağından bıçakladı. Sesler üzerine komşuları olayı görüp polise bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları hastaneye kaldırdı. Teyzenin sağlık durumunun ağır olduğu, hastanede tedavisinin devam ettiği, eniştenin ise ayakta tedavi edilerek taburcu edildiği öğrenildi.

M.H.Ç. ise polis tarafından gözaltına alınıp Yarbaşı Polis Merkezi'ne götürüldü. Zanlının burada ifadesi alınırken, avukat annesi tarafından ruh sağlığı bozuk olduğuna dair rapor verildiği öğrenildi. Bunun üzerine ruh sağlığının yerinde olup olmadığının belirlenmesi için zanlı Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edildi.

Bu haber toplam 422 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber