Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Avcı’dan Sarıçam Platformu’na destek
16 Ocak 2018 / 08:58
Avcı’dan Sarıçam Platformu’na destek
Sarıçam Platformu üyeleri, MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı’yı ziyaret etti.

Sarıçam Platformu üyeleri, MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı’yı ziyaret ederek, ilçenin sorunları hakkında hazırladıkları raporu sundu.


Ziyarette platformun kuruluş amacıyla ilgili bilgiler veren Platform Yönetim Kurulu Üyesi Dilek Cankoy, Sarıçam’a değer katmak istediklerini söyledi.

Sarıçam’da 5 milyar TL kamu, 10 milyar TL de özel sektör yatırımı bulunduğunu ifade eden Cankoy, 20 bin de oturuma hazır konut bulunduğunu dile getirdi. 

Sarıçam’ın hastane, üniversite, stat ve adliye gibi yatırımlarla güzel bir ivme yakalandığını vurgulayan Cankoy, buna rağmen Sarıçam’a yaraşır yeterince hizmet göremediklerini ifade etti. 

Büyükşehir ve Sarıçam belediyelerinin aynı partiden olmasının bölge için büyük bir avantaj olduğunu belirten Cankoy, Avcı’dan destek istedi.

MHP İl Başkanı Bünyamin Avcı da iş adamlarının Sarıçam için böyle bir birliktelik oluşturmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. MHP olarak bölgenin gelişmesi adına yapılan her türlü girişime destek olmanın kendileri adına önemli olduğunu vurgulayan Avcı, “Sarıçam bölgesi son zamanlarda çok hızlı bir şekilde büyüdü. Devlet yatırımlarıyla birlikte büyük bir ivme sağladı. Biz de parti olarak bölgenin daha yaşanabilir olması adına Sarıçam Platformu’na gereken her türlü desteği sağlayacağız. İnşallah yakın bir zamanda bölgeye giderek incelemelerde de bulunacağız” ifadelerini kullandı.
Bu haber toplam 815 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber