Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Atlıspor Kulübü Başkanı Cerit, güven tazeledi
23 Ocak 2023 / 18:28
Atlıspor Kulübü Başkanı Cerit, güven tazeledi
Adana Atlıspor Kulübü'nün olağan genel kurulu yapıldı. Tek liste seçime giren mevcut başkan Ali Cerit, yeniden güven tazeledi.

Adana Atlıspor Kulübü'nün olağan genel kurulu kulüp tesislerinde gerçekleşti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan genel kurulun açılış konuşmasını yapan Başkan Ali Cerit, kulübün son yıllarda büyük bir atılım yaptığını belirterek Türkiye'nin sayılı tesisleri arasında yer aldığını söyledi. Başkan Cerit, kongreye katılan üyelere yönetim kurulunun görev süresince gelir -gider tablosunu anlatırken, 2023 yılının taslak bütçesini de sundu.

 

Yönetim kurulu olarak Atlıspor Kulübünün bayrağını zirveye taşımak için üzerlerine düşen görevi yerine getireceklerini aktaran Başkan Ali Cerit, "Böyle bir tesise sahip olduğumuz için ne kadar gurur duysak azdır. Hedefimiz, kulübümüzü daha da yukarılara taşımak. Her yıl düzenlediğimiz Atatürk, İnönü ve TSYD kupalarını önümüzdeki yıllar da sürdüreceğiz. Kulübümüzde başarılı sporcular yetiştirmenin mücadelesini verdik, vermeye de devam edeceğiz" diye konuştu.

 

4. dönem için tek liste ile girilen seçimde yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeleyen Başkan Cerit'in yönetim kurulu listesinde Osman Terzi, Naci Heybeli, Tuncay Coşkun, Cenk Uğurses, Ethem Kuzucu, Besim Özek, Mehmet Özel ve Abdullah Öngen, denetim kurulunda ise Ersin Şendoğan, Selami Güleç ve Murat Yoğurtçuoğlu yer aldı. - ADANA

 

Kaynak: İHA

Kaynak. Sondakika.com

Bu haber toplam 193 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber