Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
 ASKON'Dan CHP'li meclis üyesine tepki
08 Ekim 2015 / 12:11
ASKON'Dan CHP'li meclis üyesine tepki
Çalışkan, Aydoğan’ın sosyal medyada İslam ve Peygamber efendimize ettiği hakaretler için özür dilemesi gerektiğini bildirdi.

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan, CHP Seyhan Belediye Meclis Üyesi Ali Aydoğan’ın sosyal medyada İslam ve Peygamber efendimize ettiği hakaretler nedeniyle özür dilemesi gerektiğini bildirdi.


Aydoğan, geçtiğimiz günlerde Facebook hesabından “Bizim yalancı Muhammed’e ve onun uydurduğu tanrıya inancımız yok” diye bir paylaşım yaptı. Bu sözlerinden ötürü tepki gören Aydoğan, CHP Seyhan İlçe Örgütü tarafından kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edildi.

ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan da son zamanlarda gerek Peygamber efendimize gerekse de alimlere yönelik çeşitli seviyelerde ithamlar ve hakaretlerde bulunulduğunu anımsattı. Bu hakaretlerin dünyanın dört bir yanına yayıldığını ve pek çok kişiyi rahatsız ettiğini anlatan Çalışkan, “Peygamber Efendimizi yalancılıkla suçlamak, en azından kamuoyundan özür dilemeyi gerektirir. Sayın Av. Ali Aydoğan’ın içtenlikle özür dilemesini istiyoruz” dedi.
Bu haber toplam 436 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber