Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Aşırı hız ve alkol can aldı
27 Nisan 2015 / 14:27
Aşırı hız ve alkol can aldı
Adana’da, alkol ve hız nedeniyle meydana gelen kazada sürücü hayatını kaybetti, arkadaşı yaralandı.
ASKİ’de taşeron işçi olarak şoförlük yapan Volkan Aydın (30), akşam arkadaşı Ercan Dirlik’i (25) alarak 33 DCZ 77 plakalı kamyonetle Adnan Menderes Bulvarı’na götürdü.

Burada bir süre alkol alan ikili, gece saat 23.30 sıralarında yola çıktı. Arkadaşını eve götürmek için kamyonetle Turgut Özal Bulvarı’na çıkan Aydın, burada hız yapınca direksiyon hakimiyetini kaybetti. 

Kamyonet, Turgut Özal ve Kenan Evren Bulvarı’nın kesiştiği yerde ağaca çarpıp kökünden sökerek kaldırımda durdu. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar sağlık ekiplerini aradı. Olay yerine gelen ambulansla Volkan Aydın ve Dirlik, Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak Volkan Aydın yolda hayatını kaybetti.

 Ercan Dirlik de yapılan tedavinin ardından taburcu oldu.
Dirlik’in polise verdiği ifadesinde, "arkadaşı ile alkol aldıklarını sonra arkadaşının kendini eve bırakmak için yola çıktığını bulvarda direksiyon hakimiyetini kaybedip kaza yaptığını söylediği" öğrenildi. Aydın’ın cenazesi otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. Volkan Aydın, otopsinin ardından yakınları tarafından alınarak toprağa verildi.

 

Bu haber toplam 455 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Yaşam  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber