Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
AS Çukurova 2. şubesini açtı
29 Eylül 2013 / 13:57
AS Çukurova 2. şubesini açtı
AS Çukurova Gayrimenkul, ikinci şubelerinin açılışını coşkulu bir törenle gerçekleştirdi.

AS Çukurova Gayrimenkul Türkmenbaşı Bulvarı’ndaki Shell Petrol karşısında, ikinci şubelerinin açılışını coşkulu bir törenle gerçekleştirdi.

Birçok iş adamı ve siyasetçilerinde katıldığı açılış töreninde Adana’nın yükselen yıldızı AS Çukurova Gayrimenkul’ün tüm çalışanlarıyla geceye renk kattı. Havai fişek gösterisiyle devam eden gece, geç saatlere kadar devam etti.

AS Çukurova Gayrimenkul Şirketi’nin sahibi Ömür ASLAN, Adana da her geçen gün gayrimenkul sektöründe çıtanın yükseldiğini belirterek, yeni projelerin göz kamaştırdığını söyledi.  

Türkmenbaşı Bulvarı’ndaki Shell Petrol karşısında açtıkları ikinci şube ile daha da güçlendiklerini vurgulayan Ömür ASLAN, müşteri memnuniyetinden ödün vermediklerini dile getirdi.

Geçmiş dönemlere göre, gelişen sektöre göre yeni bir imaj yarattıklarını anlatan Ömür ASLAN, “1999 yılından bugüne kadar gayrimenkul sektöründe Adanalılara daha iyi hizmet sunabilmek için yeni bir aile şirketi kurduk. ‘Hayalinizdeki ev ya bizdedir ya da yapılmamıştır’ sloganıyla yola çıktık.”

Müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımını güçlendirmek için uluslar arası standartlarda çalıştıklarını dile getiren Ömür ASLAN, müşterilerinin emlak ile ilgili her türlü ihtiyacında onlara en uygun çözümü sunmak için özveri ile hizmet ettiklerini belirtti.

AS Çukurova Gayrimenkul Şirketi’nin sahibi Ömür ASLAN, emlak sektöründe evrensel değerler ilkesini benimsediklerini ve her yeni gün emlak sektörüne katkıda bulunacak öncü uygulamaları planladıklarını kaydetti.  

Ömür ASLAN söyle devam etti; “Emlak müşterilerinin ihtiyaçlarını uluslararası standartta karşılayacak niteliklere sahip franchising sistemiyle hizmet veriyoruz. Misyonumuz, emlak hizmetlerinin toplam kalitesini yükseltmek, sektörün gelişimine katkıda bulunmak ve müşterilene entegre hizmet sağlamaktır. Vizyonumuz, güvenilirlik, mükemmeliyet memnuniyet, dinamizm ilkelerine bağlı hizmet etmektir.”  

Bu haber toplam 1,936 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber