Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Arkadaşının eşine fuhuş yaptırdı
11 Ocak 2016 / 13:52
Arkadaşının eşine fuhuş yaptırdı
Adana’da bir kişi, evlilik vaadiyle kandırdığı arkadaşının eşine fuhuş yaptırdığı iddiasıyla tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, olay Çukurova ilçesi, Güzelyalı Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Selma B. (23) ile Ahmet B. Osmaniye’de 8 yıl önce evlendi. 15 yaşında evlenen genç kadın bu evlilikten en küçüğü 1.5 yaşında 3 çocuk dünyaya getirdi.

 Bu arada Ahmet B.’nin arkadaşı, bar çalıştıran Ertuğrul P. (33) eve gelip gitmeye başladı. Bu arada Ertuğrul P. ile Selma B. dost hayatı yaşamaya başladı. Bir süre sonra ise Selma B., 1.5 yaşındaki çocuğunu alarak Ertuğrul P. ile evlenme vaadiyle kaçtı. Ancak Ertuğrul P. kadını önce barda konsomatris yapıp, daha sonra erkeklere fuhuş amaçlı pazarlamaya başladı.

Genç kadın buna karşı çıkınca da çocuğu öldürülmekle tehdit edildi. Barda garsonluk yapan Zafer A. isimli şahıs da kadına fuhuş yapması için müşteri bulmaya başladı.

Fuhuş yaptırılan Selma B., evde gizlice 155 polis imdat hattını arayıp "Beni kaçırıp bir eve koydular bana zorla fuhuş yaptırıyorlar" diyerek ihbarda bulundu. Polis hemen harekete geçip verilen adrese baskın yaptı. Yapılan baskında evde Ertuğrul P. ve kadın ile çocuğu bulundu.

Ertuğrul P. gözaltına alındı. Kadının alınan ifadesi sonucu Zafer A. da gözaltına alındı.

Ahlak Büro Amirliği’nde ifadeleri alınan zanlılar suçlamaları kabul etmedi. Genç kadın ise yaşadığı her şeyi anlatarak zanlılardan şikayetçi olduğunu söyledi. Zanlılar ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkartılan zanlılardan Ertuğrul P. tutuklanırken, Zafer A. adli kontrol ile serbest bırakıldı.

Bu haber toplam 1,869 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Kadın - Aile  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber