Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Arda Turan Fenerbahçe'ye
01 Temmuz 2014 / 09:53
Arda Turan Fenerbahçe'ye
AS gazetesi, Atletico'nun Arsenal'den Cazorla'yı alıp Arda'yı elden çıkaracağını yazdı. İspanyol gazetecilere göre, yıldız futbolcunun yeni adresi Fenerbahçe olacak.

Fenerbahçe'nin sönmek bilmeyen Arda Turan aşkı yeniden alevlendi. İspanya kaynaklı iddiaya göre Atletico Madrid, Arda Turan'ı satıp yerine Arsenal'den Santi Cazorla'yı transfer edecek. AS gazetesinde yer alan haberde, Atletico Madrid'in Cazorla için Arsenal ile bir süredir görüştüğü ve tarafların yaklaşık 20 milyon euro'ya anlaşmak üzere olduğu belirtildi. İngiltere'de mutsuz olan 29 yaşındaki Cazorla'nın da daha düşük bir ücrete A.Madrid'e gitmeye hazır olduğu vurgulandı.

AZİZ YILDIRIM'LA GÖRÜNTÜLENDİ

 

Haberin devamında ise Cazorla transferinin finansmanını Arda'nın sağlayacağı ifade edildi. Atletico Madrid'in, Cazorla ile aynı mevkide oynayan Arda'yı satacağı ve gelecek parayla da transferi gerçekleştireceği kaydedildi. AS gazetesi, yıldız futbolcunun hangi takıma satılacağını yazmadı ama İspanyol kaynaklara göre adı gizlenen bu kulüp, büyük olasılıkla F.Bahçe... Başkan Aziz Yıldırım'ın, en büyük hayali olan Arda Turan ile geçtiğimiz günlerde Bodrum'da görüntülenmesi çok konuşulmuştu. (Fotomaç)

Bu haber toplam 469 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Spor  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber