Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Arda'dan G.Saray ve Fatih Terim açıklaması!
15 Ocak 2018 / 10:27
Arda'dan G.Saray ve Fatih Terim açıklaması!
Arda Turan için Başakşehir'de imza töreni düzenlendi. Arda, imza töreninde ilgi çeken açıklamalarda bulundu.

İşte Arda Turan ve Başakşehirbaşkanı Göksel Gümüşdağ'ın açıklamaları

Göksel Gümüşdağ: "Bu transferde sponsorlarımızın önemli büyük. Onlara teşekkürlerimi sunuyorum. Onlar olmasaydı bu transfer gerçekleşmezdi. Onları alkışlıyorum."

"Geçen hafta bugün yönetici arkadaşlarımızla Barselona'ya gittik. Ben Arda'yla görüştüm, arkadaşlarım da kulübüyle görüştü. Arda'nın Türkiye'ye geri dönme isteği önemliydi. Bu duyguları öne çıkarmak istedim ve kendisini çok hırslı gördüm. Bu hırsı görmek bizi de motive etti."

"Arda'yı 2,5 yıllığına bedelsiz kiraladık. Biz bir şirketiz ve bu şartları açıklamamız gerekiyor. Arda Turan yarım sezon 2 milyon euro+bonus, gelecek sezon da 4 milyon euro+bonus olarak imza atmıştır. Barcelona'ya para vermeden bonservisine ortak olduk. Barcelona Arda'yı satarsa %20 pay alacağız. İnşallah Arda ile uzun yıllar çalışacağız. Şampiyon olursak 300 bin euro vereceğiz Barcelona'ya. Başka bir bedel yok"

"Biz vizyoner bir kulübüz. Arda gibi markaları getirmeye devam edeceğiz. Başarılı, yüzü Avrupa'ya dönük bir takımın yatırımcı ortağı olmak için büyük yabancı şirketler bizimle görüşüyor."

"Geçen yıl Türkiye'de en çok gelir elde eden ikinci kulübüz Beşiktaş'tan sonra. UEFA'dan 13,5 milyon euro aldık. Cengiz Ünder ve diğer oyuncularımızın satışından gelirler elde ettik. Biz dernek değiliz, şirketiz. Belediyeyle bir bağlantımız yok. Anonim şirketiyiz. Başarısız olup kenara çekilmem mümkün değil çünkü bu şirketin yönetim kurulu başkanıyım. Bizim her şekilde kar etmemiz lazım. Kar etmezsek borçlanırız. Diğer kulüplerden farkımız borçların bize yazıyor olması"

Arda Turan: "Başakşehir ailesine toplu bir teşekkürle başlamak istiyorum. Göksel başkan ve Abdullah Avcı'ya teşekkür ediyorum. Şampiyonluk arzuma ve Avrupa'da başarı isteğime ışık tuttular. Benim için özel bir imza. Atletico Madrid'e gittiğim gibi duygularım var. Çok isteyerek geldim. Hedeflerimize ulaşacağız inşallah."

"Galatasaray ile ilgili hislerim değişmedi. Kulübüm bana kucağını açarsa döneceğim yer Galatasaray olur demiştim. O şartlar oluşmadı. Başakşehir ise bana güzel bir proje sundu. Çok güzel bir organizasyonun içerisindeyim. Çok heyecanlıyım"

"Kondisyon için maç oynamaya ihtiyacım var. Uzun vadeli baktık olaya. Hocam da beni ne zaman hazır hissederse o zaman sahada olacağım. Şampiyonluk yarışı çok keyifli. En büyük adaylardan biri olacağımıza inanıyorum. Gün gün, maç maç ilerleyeceğiz. Her maçı final gibi oynayacağız. Şampiyonluğa inanıyoruz."

"Avrupa'ya dönmek istiyorum ama Başakşehir ile döneceğim."

"Benim de kimseyle sorunum yok. Herkese başarılar diliyorum"

"Galatasaray ile ilgili sorularınızı anlıyorum ama beni buraya getiren emek veren insanlara haksızlık etmek istemiyorum. Bu konuları başka zaman konuşuruz"

Göksel Gümüşdağ: "Galatasaray köklü bir kulüp. Geçmişten gelen finansal problemleri ve bunlarla ilgilenen başkanları var. Biz ise 4 yıllık bir kulübüz. Biz şirketiz ve bu işe de bu mantıkla bakıyoruz. Arda'yı getirmekteki rahatlığımız borcumuzun olmaması"

Arda Turan: "Emre Belözoğlu benim için her zaman Türkiye'nin en iyi orta sahası. Adebayor da iyi bir futbolcu. Emre abi benden daha zor şartlarda başarılı olma yeteneğine sahip. Ben önüme bakarak, keyif alarak oynamak istiyorum"

Bu haber toplam 754 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Spor  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber