Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
AOSB’DE mezuniyet heyecanı
18 Haziran 2015 / 14:13
AOSB’DE mezuniyet heyecanı
ÇÜ Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nun mezuniyet töreni yapıldı.

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı (AOSB) ile Çukurova Üniversitesi’nin işbirliğiyle, Organize Sanayi Bölgesi’ndeki sanayi tesislerinin nitelikli ara eleman ihtiyacını karşılamaya da yönelik olarak kurulan ÇÜ Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nun mezuniyet töreni yapıldı. 
Sanayici - üniversite buluşmasını gerçekleştiren tören AOSB Başkanlığı Seyhan Konferans Salonu’nda yapıldı. AOSB’yi Bölge Müdürü Mustafa Keskin’in temsil ettiği mezuniyet törenine, ÇÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Fenercioğlu, Ç.Ü. Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mustafa Gök, Müdür Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Göktürk Memduh Özkan ve Öğr. Gör. Dr. Mahmut Dingil, Yüksekokul Sekreteri: Hamza Farsak, öğretim görevlileri Dr. Seher Kocatepe Sayman, Dr. Aslı Abdulvahitoğlu, Dr. Nazım Aksaker, Osman Öztutar, Mine Tülin Zateroğlu, Deniz Mutlu Ala, Çağlar Cengizler, sanayiciler, öğrenciler ve aileleri katıldı.
Törende birer konuşma yapan ÇÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Fenercioğlu, ÇÜ Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mustafa Gök ve AOSB Bölge Müdürü Mustafa Keskin, üniversite-sanayi işbirliğinin güzel bir sonucu olarak kurulan Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nun AOSB’nin ihtiyacı olan nitelikli eleman bulma sıkıntısına yapacağı olumlu katkıyı vurguladı.
Okul birincisinin mezuniyet kütüğüne isimliğini çaktığı törende, beş farklı bölümün birincilerine tüm altın, başarı belgesi ve plaketleri ÇÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Fenercioğlu, ÇÜ Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mustafa Gök ve AOSB Bölge Müdürü Mustafa Keskin tarafından verildi.
Velilerin mezun olan çocuklarını gururla izlediği tören, yapılan konuşmalarının ve ödüllerin verilmesinin ardından öğrencilerin Gençlik Marşı eşliğinde keplerini hava atmaları ile tamamlandı.

Bu haber toplam 879 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Eğitim  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber