Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
''Anne kurtar beni ölüyorum'' dedi
22 Temmuz 2015 / 09:31
''Anne kurtar beni ölüyorum'' dedi
Onur Özbizerdik’in sevgilisi Melis Çakır’ın annesi, kızının hayatından endişe ederek kayıp başvurusunda bulundu.

Özbizerdik, dövdüğü Melis Çakır’ın şikâyetini geri almasının ardından savcılığa giderek ifade vermiş ve serbest kalmıştı. Melis Çakır’ın annesi Zehra O., şöyle konuştu:

Onur dün yine aradı, ‘Bak yine paraladım parçaladım’ dedi. Sonra kızım aldı, ‘Anne kurtar beni, öldürüyor beni, ölüyorum anne’ dedi. Hemen aldılar elinden telefonu. Tekrar aradım açmadı. Kızımı bulamıyorum. Öldürecek kızımı. ‘Annemi öldürdüler ben de onu öldüreceğim’ demişti.”

Zehra O., “Yakasını bırakmıyor kızımın. Beni 2.5 ay boyunca günde 50 kere aradığı için ruh tahlilini yapabilirim. Onun tedavi olabileceğini bile sanmıyorum” dedi. Kızının şikâyetini geri çekmesiyle ilgili olarak ise “Şikâyeti geri aldıran avukatı tanımıyoruz. Kızımın ‘Sevgilim vardı, ondan kıskandı. Ben hak ettim dayağı’ dediğine inanmıyorum, Kızım öyle bir şey demez. Bir anne olarak yemin ederim o ifadeyi kızım vermedi. Kızım kaçırıldı. Gece gündüz ölüsü gelecek bana diye düşünüyorum, Ciğeri yanan bir anne olarak söylüyorum bunu. Cumhurbaşkanı’ndan, Aile Bakanı’ndan yardım istiyorum, yalvarıyorum onlara. Bu şahsın elinden kızımı kurtarsınlar” dedi.

Bu haber toplam 220 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Yaşam  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber