Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Ambulans yerine ağabeyini çağırınca öldü
23 Şubat 2017 / 17:20
Ambulans yerine ağabeyini çağırınca öldü
Adana'da Suriyeli bir çocuğun telefonunu gasp etmeye çalıştığı ileri sürülen bir kişi bıçaklanarak öldü.

Adana'da Suriyeli bir çocuğun telefonunu gasp etmeye çalıştığı ileri sürülen bir kişi bıçaklanarak öldü. Gencin bıçaklandıktan sonra "polise, ambulansa haber vermeyin, ağabeyimi arayın" dediği için kan kaybından öldüğü ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, olay, dün Yüreğir ilçesine bağlı Yeşilbağlar Mahallesi 1180 sokakta meydana geldi. İddiaya göre, Suriye'de süren iç savaştan kaçarak Adana'ya gelin İmad Hamidi (27) akşam saatlerinde evine yakın olan ablasının evine giderek yemek yedi.

Yemekten sonra tekrar evine gitmek için çıktığı yolda yürürken babasıyla telefonda konuşmaya başladı. Bu arada yanına gelen Yahya Kırlangıç (17), Halil K. (17), Serkan B. (18), Kadir Ç. (19) ve İsmail P. (18) bıçak çekip Suriyeli'nin telefonunu istedi. Suriyeli ise telefonu vermeyerek hemen yakındaki akrabalarının duyması için bağırdı. Bunun üzerine olay yerine Omar Azim (23) ve Velid Nezir (19) geldi.
 
 Taraflar arasında sopalı, taşlı ve bıçaklı kavga çıktı. Suriyeliyi gasp etmeye çalışan zanlılar bıçağı da düşürerek kaçmaya başladı. Bu sırada İmad Hamidi düşen bıçağı alıp fırlattı. Bıçak Yahya Kırlangıç'ın beline saplandı. Bunu gören Suriyeli 3 kişi kaçtı.
 
Yaralanan Kırlangıç ise arkadaşlarına "polise ve sağlık ekiplerine haber vermeyin. Ağabeyimi arayın gelip o beni hastaneye götürsün" dedi. Kırlangaç'ın arkadaşları da ağabeyi aradı. Ağabey olay yerine gelene kadar Kırlangıç çok kan kaybetti.
 
 Ağabey gelip otomobil ile Kırlangıç'ın Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Kırlangıç'a burada müdahale edildi ancak çok kan kaybettiği için hayatını kaybetti.
 
Hastanede görevli polis hemen Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler hemen Kırlangıç'ın arkadaşlarını sorguya aldı. Şahıslar olayı anlatınca polis olaya karışan Suriyelileri ve kavgaya karışan diğer taraflara gözaltına aldı.
 
Kırlangıç'ın cenazesi ise otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. Bugün ailesi tarafından cenazesi alınan Kırlangıç toprağa verildi. Polisin ise cinayetle ilgili soruşturması devam ediyor.
Bu haber toplam 483 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber