Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Altın koza'ya elveda
08 Aralık 2015 / 10:26
Altın koza'ya elveda
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Uluslararası Altın Koza Film Festivali’nin isminin değiştirilerek, gelecek yıl “Uluslararası Adana Film Festivali” olarak düzenleneceğini bildirdi

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi Aralık ayı ilk oturumu, Sözlü’nün başkanlığında yapıldı. Gündem maddelerinin oylanmasının ardından, basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sözlü, Uluslararası Altın Koza Film Festivali’nin isminin değiştirilmesiyle alakalı değerlendirmelerde bulundu.
Önümüzdeki yıl 23'üncüsü gerçekleştirilecek Uluslararası Altın Koza Film Festivali’nin, kentin daha iyi tanıtılması için Uluslararası Adana Film Festivali olarak düzenleneceğini ancak büyük ödülün “Altın Koza Ödülü” olarak verileceğini belirten Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, “Dünyanın her yerinde film festivalleri yapıldığı şehirle ilgili anılıyor, bizde de şehirle ilgili olması lazım. Şehrimizin mesajını iyi vermesi lazım. Adana Film Festivali denmesi lazım ki şehirle ilgili katkıyı daha iyi koyacağını düşünüyorum” şeklinde konuştu.
Öte yandan, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de aynı gerekçeyi savunarak Uluslararası Altın Portakal Film Festivali’nin ismini Uluslararası Antalya Film Festivali olarak değiştirmişti.

Bu haber toplam 636 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Kültür-Sanat  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber