Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Alman takımına destek geldi
17 Nisan 2014 / 15:41
Alman takımına destek geldi
Temmuz 2014’te Güney Kore’de yapılacak Dünya Şampiyonası’nda mücadele edecek olan ve Adana’da kampa giren Almanya Tekerlekli Sandalye Basketbol Kadın Milli Takımı, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’yü ziyaret etti

Kamp yeri olarak Adana’yı seçmelerinden dolayı ekip yöneticilerine teşekkür eden Hüseyin Sözlü, sportif ilişkilerin iki ülke arasındaki dostluk ve işbirliğinin geliştirilmesi açısından önemli olduğunu söyledi.

Hüseyin Sözlü, “Türkiye Basketbol Kadınlar Ligi’nde mücadele eden Ceyhan Belediyespor’un başkanıyım. Bu anlamda basketbolun içindeyim. Burada kaldıkları sürece misafirlerimize destek olmak isteriz. Umarım Adana’dan memnun kalırlar. Adana’da belediye başkanlığına yeni seçildim. Bir dahaki gelişlerinde çok daha güzel bir şehir göreceklerinden emin olabilirler” dedi.

Avrupa Kadınlar Basketbolunda en büyük kupanın finalini iki Türk takımının, Galatasaray ve Fenerbahçe’nin oynadığını hatırlatan Hüseyin Sözlü, Türkiye’deki kadınlar basketbol ligi seviyesi hakkında böylece bir fikir edinilebileceğinikaydetti. 

Alman takımının Adana’yı kamp yeri olarak seçmesinden önemli payı olan Adana Büyükşehir Kent Konseyi Engelli Meclis Başkanı Ali Duran Karakaya da, Hüseyin Sözlü’ye Alman Milli takımıyla ilgili bilgi verdi ve desteğinden dolayı teşekkür etti.

Adana’nın sıcak ikliminden  ve misafirperver insanlarından çok etkilendiklerini anlatan Alman sporcular, üzerinde tüm oyuncuların imzası bulunan bir formayı Hüseyin Sözlü’ye hediye etti 

Bu haber toplam 345 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Spor  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber