Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
'Allah, Gülen’in ihanetini boşa çıkardı'
26 Temmuz 2016 / 15:21
'Allah, Gülen’in ihanetini boşa çıkardı'
Mehmet Fırıncı, “Cumhurbaşkanımız kefenini çantasında taşıyor. Allah, Gülen’in bütün ihanet hamlelerini boşa çıkardı” dedi.

Nur Cemaati’nin önemli isimlerinden 15 Temmuz darbe girişiminin mimarı Fetullah Gülen’e sert tepki geldi. Akit’e konuşan Bediüzzaman Said Nursi Hazretlerinin son talebelerindenMehmet Fırıncı, “Türkiye’nin terörü temizlemek üzere olduğu bir süreçte, güllük gülistanlık içerisindeki vatanımızın huzurunu bozmak için böyle bir darbe girişiminde bulundular. Kendilerini çok kuvvetleri zannettikleri için yüzde yüz darbe girişiminin başarıya ulaşacağını sandılar fakat yanıldılar. Allah, Gülen’in bütün ihanet hamlelerini boşa çıkardı. Demokrasi nöbetleri devam etmeli” dedi. 

CUMHURBAŞKANIMIZ KEFENİNİ GİYİP YOLA ÇIKTI

Fetullah Gülen’in Türkiye’ye yönelik birçok ihanet hamlesi içinde olduğunu belirten Fırıncı, “Cumhurbaşkanımız, kefenini boynuna takıp yola çıkmış bir zattır. Cumhurbaşkanımız, ‘kefenimizi giyip çıktık’ sözü boş bir söz değil hakikaten inanarak söylenmiş bir sözdür. Reisi Cumhurumuz, kefenini çantasında taşıyor. 15 Temmuz darbe kargaşasında, kulelerin başkaları tarafından ele geçirildiği bir anda Cumhurbaşkanımız kalkıp İstanbul’a geliyor. Maşallah, Subhanallah, Elhamdulillah, Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’dan Allah razı olsun” şeklinde konuştu. 

GÜLEN’İN TSK’YA, YARGIYA ADAM SIZDIRMASI BİZİ TİKSİNDİRMİŞTİ

Manisa’da, İzmir’de Fetullah Gülen’in yanlış bir yolda olduğunu kendisine ilk defa söyleyen Nur Cemaati’nin öncülerinden ve  Manisa İlim Kültür Vakfı Başkanı Ali Katıöz ise, “Fetullah Gülen, benim camimde vaazlık yaptı ve kendisini yakinen tanıyorum. Pensilvanya’da olan kişi, 1976’dan beri TSK’ya, emniyete ve yargıya adam sızdırması çok bilinen, aşikar bir durumdu. Zaten bizleri, Gülen’den tiksindiren nokta da bu olmuştur” ifadesini kullandı.

ALLAH BÜTÜN CEMAATLERİ KORUDU

FETÖ lideri Gülen’in 15 Temmuz darbe girişiminde Türk milletinin dik duruşunu ve milletin Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bu denli sahip çıkılmasını hesap edemediğine dikkat çeken Katıöz, “Onlar, hilelerini, dümenlerini yaptılar ama Allah’ın da bir hesabı vardı. 15 Temmuz’dan itibaren Allah’ın izniyle Türkiye’nin önü açıktır. Gülen’in cemaatleri töhmet altında bırakması nedeniyle arada bizler ezildik. Bu darbe girişimiyle deşifre olan Gülen’in bu hareketiyle Allah bütün cemaatleri korudu” açıklamasında bulundu.

Bu haber toplam 518 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber