Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Aladağ'da Zenbilci'ye büyük ilgi
01 Haziran 2018 / 11:07
Aladağ'da Zenbilci'ye büyük ilgi
Ak Parti Adana Milletvekili Adayı Ahmet Zenbilci seçim çalışmaları kapsamında Aladağ’da vatandaşlarla bir araya geldi.

 Aladağ merkez ve köylerinde vatandaşlarla bir araya gelen Zenbilci iftarını da vatandaşlarla birlikte açtı. Gittiği her yerde vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaşan Zenbilci’ye Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik ve Ak Parti Aladağ İlçe Başkanı Adem Yılmaz’ında eşlik ettiği ziyaretler esnasında Aladağlılar adeta Ahmet Zenbilci’yi bağrına bastı.


Gitti her yerde gördüğü ilgiden memnun kalan Ahmet Zenbilci her zaman halkın içinde ve yanında olduklarının altını çizerek Kurucu Belediye Başkanlığını yaptığı Sarıçam Belediye Başkanlığının ardından görevi gereği Ankara’da olsa da her zaman kalbinin ve yüreğinin Adana’da olduğunu belirtti.

Ak Parti Adana Milletvekili adayı Ahmet Zenbilci açıklamasında; Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 24 Haziran seçimlerinde kendisini Adana’dan Milletvekili Adayı göstermesi ile birlikte 24 Hazirana kadar gitmedik yer sıkmadık el bırakmayacaklarını belirterek şöyle konuştu: “
                  İnanıyorum ki Cenabı Allahın izni milletimizin de takdiri ile 24 Haziran’da Adana’da Ak Parti Olarak rekor bir oyla seçimden galip çıkacağız. İçte ve dışarıda bu ülkenin istikbaline göz dikenlere bu Millet izin vermeyecek birlik bereket ve bolluk içerisinde olacağımız günler çok yakın “diye konuştu.
Bu haber toplam 742 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Siyaset  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber