Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
AKP adayları iş başında
23 Nisan 2015 / 09:29
AKP adayları iş başında
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adana 25. Dönem Milletvekili Adayları Ceyhan’da seçmenlerle kucaklaştı.
AK Parti Adana İl Başkanlığı, aday tanıtımına Ceyhan ilçesinde devam etti. Konvoy halinde AK Parti Adana İl Başkanlığı’ndan hareket ederek Ceyhan’a gelen AK Parti 25. Dönem Adana Milletvekili Adayları, D-400 Karayolu’nun Ceyhan Yol Kavşağı’nda çok sayıda partili tarafından davullarla karşılandı. Karşılamada AK Partili gençler, tişörtlerindeki harflerle ‘Necdet Ünüvar 01’ yazısını oluşturdu.
AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni ile AK Parti Milletvekili Adayları, daha sonra gruplar halinde Ceyhan esnafını ziyaret etti. Ziyarette, Kutlu Doğum Haftası ve 3 ayların başlaması sebebiyle karanfil dağıtıldı.
Esnaf ziyaretinden sonra ilçe merkezinde aday tanıtım toplantısı yapıldı. Açık alanda yapılan ve çok sayıda vatandaşın katıldığı toplantıda AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, Belediye Başkanı Alemdar Öztürk ve Ceyhan İlçe Başkanı Süleyman Ulu ile birlikte AK Parti 25’inci Dönem Adana Milletvekili adaylarını tanıttı.
AK Parti Adana İl başkanı Fikret Yeni, Ceyhanlı’ları AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun da katılımıyla 10 Mayıs’ta yapılacak Adana mitingine davet etti.
Bu haber toplam 409 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Siyaset  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber