Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Ak Partililerden Seyhan çıkartması
23 Mayıs 2015 / 19:57
Ak Partililerden Seyhan çıkartması
AK Parti Adana milletvekili adayları, Seyhan'a çıkarma yaparak, girilmedik mahalle, sıkılmadık el bırakmadı.

7 Haziran seçimleri öncesinde çalışmalarını hızla sürdüren AK Parti'li adaylar, Seyhan'a adeta çıkarma yaptı. Bugünü Seyhan ilçesine ayıran milletvekili adayları, il ve ilçe başkanları ile belediye başkanları, sabah Seyhan llçe Başkanlığında toplanarak, mahallelere dağıldı. 23 ayrı ekip, gün boyunca Seyhanlı'nın sorunlarını, taleplerini ve gelecekle ilgili düşüncelerini dinledi.

Seçim Koordinasyon Merkezi'nin hazırladığı program dahilinde hareket eden milletvekili adayları Necdet Ünüvar, Fatma Güldemet Sarı, Sadullah Kısacık, Talip Küçükcan, Mehmet Şükrü Erdinç, Esra Yalvaç, Mehmet Can, Mustafa Çalışkan, Asuman Tekin, Kasım Pamuk, Mehmet Faruk Bozkurt, Ramazan Demir, Mehmet Ay, Hasan Berzan Toprak, İl Başkanı Fikret Yeni, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik, Tufanbeyli Belediye Başkanı Remzi Ergü, Sarıçam İlçe Başkanı Hasan Karaoğlu, Çukurova İlçe Başkanı Ramazan Çırak, Yüreğir İlçe Başkanı Ahmet Çözer ve Seyhan İlçe Başkanı Abdurrahman Yeşiltaş, cadde cadde, sokak sokak, kapı kapı gezdi. Karşılaştıkları her Seyhanlı'nın elini sıkan adaylar, AK Parti'nin bugüne kadar Adana'ya yaptığı hizmetleri anlattı.
 
Esnaf ziyaretlerinin yanı sıra; kahvahanelere, çay ocaklarına girip vatandaşlarla sohbet eden adaylar, önümüzdeki dönemde gerçekleştirmeyi planladıkları projelerden de bahsetti. Adaylar, Seyhan halkından, 7 Haziran seçimlerinde AK Parti'ye güçlü bir destek istedi.

Milletvekili adayları, günün sonunda Tellidere Mahallesi'nde düzenlenen mitingde bir araya geldi. Coşkulu kalabalık, sabahtan akşama kadar kilometrelerce yol kat eden adaylara günün bütün yorgunluğunu unutturdu.

TBMM Sağlık, Aile Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı, AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar, 14 aday ile 9 il, ilçe ve belediye başkanının, 23 ayrı ekip halinde gün boyu Seyhan'ı dolaştığını belirtti. Seyhan'dan daha çok oy almak istediklerini ifade eden Ünüvar, "Daha çok oy almak sadece Necdet Ünüvar'ın veya diğer adayların milletvekili olması için mi? Hayır. Biz hizmet için; Türkiye'ye, Adana’ya, Seyhan'a, Türkiye'nin her yerine, hatta dünyadaki bütün mağdurlara ve mazlumlara hizmet etmek için çalışıyoruz" dedi.

7 Haziran seçimlerinin, Cumhuriyet tarihinin en önemli dönemeç noktalarından birisi olduğuna işaret eden Ünüvar, "7 Haziran basit bir seçim değildir. 7 Haziran Türkiye'nin kaderinin oylanacağı bir seçimdir" diye konuştu.

AK Parti'nin, Türk siyasetine damga vurmuş bir hizmet hareketi olduğunu belirten Ünüvar, şunları söyledi:
"Bu seçim gerçekten çok önemli. Bizim çok iyi bir kadromuz var. 14 tane birbirinden kıymetli, değerli, pırıl pırıl adayımız var. 'Şu aday için oyumuzu vermek istemiyoruz' diyebileceğiniz bir aday yok. Hepsi dürüst, hepsi çalışkan, hepsi mesleğinde başarılı ve hepsi Adana sevdalısı, hepsi Türkiye sevdalısı. AK Parti hizmet vermeye devam edecek. Türkiye büyüdükçe mazlumların, mağdurların sıkıntısı azalıyor. AK Parti'nin büyümesi, Türkiye’nin büyümesi anlamına geliyor. AK Parti gönüllerde büyüdükçe Türkiye de büyümeye devam edecek."

AK Parti Milletvekili Adayı Fatma Güldemet Sarı ise, seçime kadar kapı kapı gezeceklerini ifade ederek, "7 Haziran'a kadar uyumak yok. Ulaşamadığımız, elini tutmadığımız vatandaşımız kalmayacak. Herkesin elini tutacağız, herkese AK Parti'yi anlatacağız" dedi.
Bu haber toplam 351 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Siyaset  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber