Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
AK Partili Özdağ'dan koalisyon açıklaması
14 Temmuz 2015 / 10:34
AK Partili Özdağ'dan koalisyon açıklaması
AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, "Açık ve net, gönlüm AK Parti- MHP koalisyonundan yana" dedi.

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, il binasında düzenlediği basın toplantısında seçim sürecini değerlendirdi. AK Parti İl Başkanı Zülfikar Gürcan, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç ve partililer toplantıya katıldı.

Adaylık sürecinde yaptığı çalışmalarla sadece listeye girmeyi hedeflemediğini söyleyen AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, adaylık süreci boyunca kendisine destek veren başta İl Başkanı Zülfikar Gürcan olmak üzere tüm parti teşkilatına teşekkür etti. Partisinin verdiği görevler dışına çıkmadan çalışmalarını sürdürdüğünü kaydeden Özdağ, "Seçim çalışmaları boyunca 60 kişilik bir ekiple çalıştım. Manisa il genelindeki gitmediğimiz mahalle kalmadı. Şahsen 70 bin lira ben harcadım. 300 bin lira ise arkadaşlarım benim adıma harcadı. Toplamda 370 bin lira harcadım. Normalde seçim hedefimiz Türkiye ortalaması olan yüzde 40'ın üzeriydi. Fakat seçim sonucunda yüzde 38'de kaldık. Fakat Ege Bölgesi'nin en başarılı iliyiz" dedi.

Toplantı sonrasında gazetecilerin "Koalisyon ihtimallerini nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusunu yanıtlayan Özdağ, "AK Parti- MHP koalisyonundan yanayım. AK Parti-MHP koalisyonunu savaş hükümeti yaklaşımını doğru bulmuyorum ve bu tür yaklaşımları samimiyetsiz bir yaklaşım olarak görüyoruz. Açık ve net, gönlüm AK Parti- MHP koalisyonundan yana. CHP ile olursa da 'Yok efendim CHP ile neden koalisyon oldu' demeyiz. Çünkü tek amaç Türkiye'yi hükümetsiz bırakmamak" dedi.

Kaynak : DHA

Bu haber toplam 330 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Siyaset  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber