Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
AK Parti üyelerini güncelliyor
25 Mart 2016 / 11:29
AK Parti üyelerini güncelliyor
AK Parti Adana teşkilatları genel merkezden gelen talimat doğrultusunda üye güncellemesi yapıyor.

 

AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, Adana’da 240 bin civarında üyelerinin bulunduğunu söyledi.

RUTİN BİR ÇALIŞMA YAPIYORUZ

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adana’da üye güncelleme çalışması yapıyor. AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, Türkiye genelinde 10 milyon, Adana’da 240 bin civarında üyelerinin bulunduğunu belirterek, “Genel Merkezimizden gelen talimat doğrultusunda üye güncelleme çalışmalarını yürütüyoruz. Yaptığımız rutin bir çalışma” dedi.

İL BAŞKANLARI ANKARA’DA TOPLANDI

Ankara’da iki gün süren il başkanları toplantısı hakkında da Adana Medya’ya açıklamada bulunan Fikret Yeni, “İl gün teşkilat başkanımız ile il başkanları toplantısı gerçekleştirildi. Toplantının ikinci gününde ise genişletilmiş il başkanları toplantısı yapıldı. Bu toplantıya Sayın Başbakanımız ve Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu başkanlık etti” şeklinde konuştu.

3 AYLIK VAADLER YERİNE GETİRİLDİ

Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına il başkanlarının yanısıra, kadın ve gençlik kolları başkanları, belediye başkanları, parti grup sözcülerinin de katıldığını ifade eden Fikret Yeni, “Çok yararlı bir toplantı oldu. Başbakanımız seçimde verilen ve 90 gün içinde gerçekleştirileceği vaadedilen projeleri gerçekleştirdiğimizi açıkladı. Halkımıza verdiğimiz sözleri yerine getirdiğimiz için çok mutluyuz” dedi.

 
Bu haber toplam 708 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Siyaset  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber