Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
AK Parti Taşköprü’de iftar veriyor
29 Haziran 2016 / 15:16
AK Parti Taşköprü’de iftar veriyor
AK Parti Adana İl Başkanlığı, 2 Temmuz Cumartesi günü tarihi Taşköprü üzerinde büyük bir iftar programı gerçekleştirecek. Geleneksel Taşköprü iftarına Avrupa Birliği Bakanı Ömer Çelik de katılacak.

 

ÖMER ÇELİK DE KATILACAK

AK Parti Adana İl Başkanlığı 2 Temmuz Cumartesi günü tarihi Taşköprü’de binlerce kişinin katılımıyla iftar programı düzenliyor. Avrupa Birliği Bakanı ve Baş Müzakereci Ömer Çelik’in de katılacağı iftar programıyla ilgili hazırlıklar sürüyor. İftara milletvekilleri Fatma Güldemet Sarı, Necdet Ünüvar, Tamer Dağlı, Mehmet Şükrü Erdinç ve Talip Küçükcan’ın da katılması bekleniyor.

YENİ BİZZAT İLGİLENİYOR

Tüm teşkilat başkanları ve yöneticilerin de davet edildiği iftara partililerin de büyük ilgi göstereceği tahmin edilirken, tarihi Taşköprü’deki organizasyonda herhangi bir aksalık olmaması için de hazırlıklar titiz bir şekilde sürdürülüyor. İftar programına büyük önem veren AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni de hazırlıklarla bizzat ilgileniyor.

GELENEKSEL HALE GELDİ

AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, Taşköprü’de her Ramazan verdikleri iftar yemeğinin geleneksel hale geldiğini belirterek, “iftarımızda 3 bin 500 kişiyi ağırlamayı planlıyoruz. Sayın Bakanımız Ömer Çelik ve milletvekillerimiz de katılacak. Teşkilatlarımız ve mahalle temsilcilerimiz de iftarda yer alacak. Adanalıları da yanımızda görmek istiyoruz” dedi.

 
Bu haber toplam 962 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber