Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Ak Parti Seyhan İlçe Teşkilatından mahalle iftarları
29 Haziran 2015 / 18:10
Ak Parti Seyhan İlçe Teşkilatından mahalle iftarları
AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Abdurrahman Yeşiltaş Tellidere ve Namık Kemal Mahallelerinde vatandaşlarla birlikte iftar yaptı.

Yeşiltaş, iftarda yaptığı konuşmada, “Burada sizlerle bir arada olmak bu manevi havayı hep birlikte solumak bizler için Ramazan Ayında yaşayacağımız en büyük mutluluk. Sizlerle birlikte Ramazan ayının bereketini ve feyzini daha fazla hissediyoruz, bu iftarlar zengin fakir, yaşlı genç tüm vatandaşlarımızın bir araya gelmesine sebep oluyor, birlik ve beraberliğimizi güçlendiriyor. Bu iftarımıza katkı koyan İl Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Dönmez, İlçe Yönetim Kurulu Üyemiz Aziz Özcan ve Seyhan Belediye Meclis Üyemiz Ali Çoşkun’a çok teşekkür ediyorum Allah hayırlarını kabul etsin. Ayrıca bu sofraların hazırlanmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.
 

İftar programına İl Başkan Yardımcıları Mehmet Ali Özmansur, Serdar Göktekin, Karaisalı İlçe Başkanı Ünal Işık, İl Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Dönmez, İsmail Uçar, Seyhan Belediye Meclis Üyesi Ali Çoşkun ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bu haber toplam 559 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber