Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
AK PARTİ’LİLERİN TOPLU AÇILIŞI!
02 Mayıs 2016 / 11:48
AK PARTİ’LİLERİN TOPLU AÇILIŞI!
Çukurova Üniversitesi’ndeki temel atma töreninde muhalif partilerden temsilci ve belediye başkanlarının olmaması dikkat çekti.

 Muhalif parti temsilcilerinin davet mi edilmediği davet edildiyse neden katılmadığı ise bilinmiyor.

AK PARTİ’LİLERİN TOPLU AÇILIŞI!

Maliyeti 160 milyon TL olarak öngörülen Balcalı Hastanesi Dr. M. Feyyaz Etiz Onkoloji ve Hematoloji Hizmet Binası ile 12 yatırımın temel atma töreni AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı‘nın katılımıyla ÇÜ Mithat Özhan Amfisi’nde yapıldı. Ancak törene AK Parti’liler dışında hiçbir parti temsilcisinin katılmaması kafaları karıştırdı.

MUHALEFET PARTİLERİ YOK

Çukurova Üniversitesi’nde yapılan törene MHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, CHP’li başkanlar Zeydan Karalar ve Soner Çetin’in ile yine MHP’li Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın katılmaması dikkat çekti. AK Parti’nin gövde gösterisine dönüşen ÇÜ’deki törene muhalif parti temsilcilerinin davet edip edilmediği, edildiyse neden katılmadığı sorusu ise yanıtsız kaldı.

MUHAFELET DAVET EDİLDİ Mİ?

Türkiye’nin önemli üniversitelerinden biri olan Çukurova Üniversitesi’nde siyasi şova dönüşen açılış yadırgandı. 43 yıllık geçmişi olan ÇÜ’de on yıllardır yapılan tesis açılışlarına kenti temsil eden tüm kurumların siyasi yapısına bakılmaksızın davet edilmesi gelenek haline gelmişti. Davet edilmelerine rağmen muhalif siyasilerin gelmemesi olasılığı ise bu siyasetçilerin eksikliği olarak yorumlandı.

cu.gifcu2.gif

Bu haber toplam 990 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber