Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
AK Parti ilçe binasına bombalı saldırı!
15 Kasım 2016 / 09:00
AK Parti ilçe binasına bombalı saldırı!
Van’ın Muradiye ilçesinde gece saat 02.55 sıralarında AK Parti İlçe Başkanlığı binasına düzenlenen saldırıda binada büyük çapta hasar meydana geldi.

Van’ın Muradiye ilçesi AK Parti İlçe Başkanlığı binasına düzenlenen saldırıda binada büyük çapta hasar meydana geldi.

Olay, gece saat 02.55 sularında ilçenin Yenişehir Mahallesi Çarşı Merkezinde bulunan AK Parti İlçe Başkanlığı binasına meydan geldi. Düzenlen el bombalı saldırıda binada kimsenin bulunmaması büyük bir faciayı önlerken, bina büyük çapta hadar meydana geldi.

Konu ile ilgili açıklama yapan AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Vanlı; patlamanın 03.00 sıralarında meydana geldiğini belirterek, "Ancak yarım saat gecikmeyle haberimiz oldu. Binamızın arka tarafından ve alt katımızda fırın çalışanları patlama sesini duymuşlar ancak yapanları görmemişler. Emniyet birimlerimiz bizi aradı. Açıkyol Mahallesindeki evimden geldik. Binaya girdiğimizde arka tarafta yani patlamanın olduğu kısımdaki kameramız arızalı olduğu için görüntü alamamış. Kamera sistemini yeni kuruyorduk ancak iç kısımdaki kameramızda görünüyor. Atılan patlayıcı çalışanlarımızın mutfak olarak kullandıkları yere gelen patlayıcı masanın altına geldikten sonra patlama meydana geliyor. Geç saatlerde olduğu için bir can kaybımız yoktur parti binamıza yapılan bir saldırıdır" dedi.

KAYNAK :İHA
 
 
Bu haber toplam 941 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Türkiye  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber