Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
19 Temmuz 2016 / 19:01
"Ak Parti hazırsa idama biz de varız"
Devlet Bahçeli, grup konuşmasında 'idama varız' dedi. Yapılacak idam düzenlemesine tam destek vereceklerini belirtti.Kaynak: "AK Parti hazırsa idama biz de varız"

MHP Lideri Devlet Bahçeli, "İdam talebi çok sık dillendirilmektedir. AKP hazırsa idama biz de varız" dedi.

"Mehmetçiğe zulüm ne demektir? TSK'yı topluca suçlamak kime ne kazandıracaktır? Mehmetlerimize kıymayalım, salalar verilsin, imamlar halkı sokağa çağırsın, ama askerle asker cepheleşmesin, Allah korusun bu ülkenin salası duyulmasın. Bırakalım, kimin ne suçu varsa ortaya çıkarsın. Darbecilere bir daha güneş ışığı dahil gösterilmesin. İdam talebi çok sık dillendiriliyor, AKP hazırsa biz de varız. Gereği neyse huzur içinde yaparız. MHP, idam cezasını ele almaya hazırdır, yarım yamalak demokraismizi bunları cezalandırırken daha fazla yıpratmayalım.

Burası Irak, Suriye, Mısır değildir. Yapmaya da kimsenin gücü yetmeyecektir. Bu ülke Türkiye Cumhuriyeti'dir, bu millet Türk'tür. Hiçbir darbe süreci 15 Temmuz kadar ağır olmamıştır. Aramızda ekilmek istenen nifak tohumlarını tümden atalım. Darbe ülkenin içe kapanması, dış dünyayla bağının kesilmesi demektir. Demokrasi ve anayasa ihlaline itiraz ederken milli birliğimizi bölen düşmanlara fırsat verilmemelidir. Yaşananların küresel bağlantılarının olduğu kadar Ortadoğu ile de bağlantılı olduğu unutulmamalıdır. Tehlike geçmiş değildir, dip yapan turizm faturayı artırmaktadır. Bu ülkeyi darbecilerden korumalıyız. Milletimizin sivil yönetimine destek çıkması memnuniyet vericidir, ancak sokaklarda kalırsa ayrımcılığın artacağını göz önünde bulundurmalıyız. Asker de bizim, polis de bizimdir. Milletin öz evlatlarıdır. Birini diğerine tercih edemeyiz. Anayasal düzeni zor kullanarak değiştirmeye kalkışanların senaryolarını yırtıp atmak için bir olalım, beraber olalım, büyük bir millet olduğumuzu dosta da düşmana da gösterelim."

Bu haber toplam 368 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber