Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Ak Parti Adana adaylarını açıkladı
25 Ocak 2019 / 15:45
Ak Parti Adana adaylarını açıkladı
AK Parti İl Başkanı Güler, Cumhur İttifakı’na bağlı kalarak Büyükşehir’de Sözlü’nün destekleneceği açıklandı.
AK Parti’nin Adana’da belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısında AK Parti İl Başkanı Şerif Güler, Cumhur İttifakı’na bağlı kalarak Büyükşehir Belediyesi’nde MHP’nin adayı Hüseyin Sözlü’nün destekleneceği açıklandı.
 
Adana’nın en büyük ilçesi olan Seyhan Belediye Başkan Adayı eski il başkanı olurken, Yüreğir Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Kocaispir oldu. 

AK Parti’nin Adana’da belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısı, AK Parti Adana İl Binası’nda gerçekleştirildi. 
AK Parti Adana İl Başkanı Şerif Güler, AK Parti Genel Merkezi’nin aldığı karar gereğiyle Adana’da Cumhur İttifakı olarak seçime gideceklerini, bu bağlamda Adana Büyükşehir Belediyesi’nde Milliyetçi Hareket Partisi’nin adayı olan Hüseyin Sözlü’yü destekleyeceklerini, Seyhan, Yüreğir, Ceyhan, Aladağ ve Tufanbeyli dışında kalan 10 ilçede de yine MHP’nin adaylarının destekleneceğini açıkladı.

Güler, Adana’nın 15 ilçesini Cumhur İttifakı ile buluşturacaklarını ifade ettiği aday tanıtım toplantısında, "Yüreğir ilçemizde partimizin kurulduğu günden bu yana görev alan gençlik kolları kurucusu Mehmet Fatih Kocaispir adaydır" dedi. 

AK Parti’de Ceyhan Belediyesi’ne mevcut belediye başkan vekili Ali Alper Boydak aday gösterilirken, Aladağ Belediyesi’ne Mustafa Akgedik, Tufanbeyli Belediyesi’ne ise Remzi Ergü aday gösterildi. 

Aday tanıtım toplantısına AK Parti Adana Milletvekilleri Tamer Dağlı ve Abdullah Doğru ile çok sayıda partili katıldı.

 

Bu haber toplam 3,097 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Siyaset  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber