Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
AGD'liler İncirlik'e yürüdü
15 Temmuz 2017 / 11:01
AGD'liler İncirlik'e yürüdü
Adana'da, Anadolu Gençlik Derneği (AGD) 15 Temmuz'da yaşanan darbe girişimin yıl dönümü dolasıyla İncirlik'e yürüdü.

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) üyelerinin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, yaklaşık 100 araçlık konvoyla "Darbeci ABD'ye mesajımız var" sloganı ile Adana Asri Mezarlığı önünde toplandı. Daha sonra AGD üyeleri yoğun güvenlik altında araçlarıyla İncirlik Mahallesi'ne geldi.

Konvoyun ardından araçlarından inen AGD üyeleri Özel Hareket Polisleri ve Terörle Mücadele (TEM) ekiplerinin yoğun güvenlik önlemi altında, "Katil ABD, İncirlik'ten defol" sloganları attı. Bir AGD üyesi hazırladığı kanlı pankartıyla yaptığı açıklamada "Burası Türk toprağı, Amerika'nın İsrail'in işi yok. Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Bu kadar şehit oldu hepsi İncirlik'ten planlandı. İncirliğin kapatılmasını istiyoruz" dedi.

10'uncu Tanker Üs Komutanlığına yürümek isteyen gruba polis izin vermedi, üs yakınında toplanan grup 15 Temmuz Şehitleri adına dualar ederek, tekbir getirdi.

Adana Anadolu Gençlik Derneği Şube Başkanı Abdulaziz Kıranşal, "Sizin yanınıza kadar geldik, İncirlik'e kadar geldik. Burnunuzun dibine kadar, şimdi bu konuşma kayıtlarını alın Washington, Pentegon ve Beyaz Saray'a götürün. O Trump'ın karşısına çıkın değin ki, "Efendim Erbakan'ın öğrencileri burnumuzun dibine kadar geldiler ve diyorlar ki; ey zalim ABD, bir gün Allah'ın izniyle bu millet, senin İslam dünyasında dökmüş olduğun her kanı teker teker soracaktır." O Trump'ın yüzüne karşı mutlaka söyleyin. Trump'a bunları söylediğiniz zaman muhtemelen diyecek ki, o sapsarı saçları diken diken olmuş, o sapsarı yüzü sim siyah bir vaziyette ayağı kalkacak bunları duyduğu zaman, "Bu Erbakan ölmedi mi? Bunun talebeleri bir avuç kalmadı mı?" diyecek. O zaman da deyin ki, bir avuç kalmışlar ama Siyonizm'in avcunda değil." dedi.

Bu haber toplam 805 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber