Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  18 Punto16 Punto14 Punto12 Punto
Nihan BÜYÜKSURAL
Nihan BÜYÜKSURAL
Affedin Bizi Çocuklar

Tadım yok bu sıralar.. Ne yediğim yemekten ne içtiğim sudan haz eder oldum.. Sabah ağlıyorum akşam ağlayarak uyuyorum..Karman çorman hislerimin içinden en doğru şekilde çıkmaya çalışıyorum.. Ne kaos ama herkes birşey söylüyor bende dahil, ama hiçbir söz tam yerine oturmuyor.. Oturmuyor çünkü hep eksik bilip hep eksik görüyoruz.. Yada görmek istediğimiz gibi görüp herkesinde öyle görmesini bekliyoruz..


Bin canım olsa birini kendime kullanmam inan.. Kaç çocuk kurtarabilsem kard...ır ruhuma.. Büyüklere hiç acımıyorum biliyormusun. Hepsinin eli kirli.. Olan hep çocuklara oluyor işte..


Aslında hepimiz ölelim sadece çocuklar kalsın.. onlara nefreti öğreten büyükler olmadıkça ne ırk kalacak ne savaş.. Benim umudum var..


Ve anlamıyorum nasıl bölünüyorsunuz bu denli..Ben ırklara ve renklere bölemedim insanları bir türlü, ayrım yapmadan sevdim bir bir..ama düşünüyorum da kendini benden ayrıştıran ırkçılıktan şikayet ediyorsa belkide sorun kendindedir..ben seni benden ayırmıyorsam sen kendini ayrıştırıyorsan belkide gerçekten sorun sende kardeşim..insan bir yere ait hissettimi kendini sorgulamaz hiçbirşeyi ancak şu da var ki ait hissetmedigi yerde de durmamalı insan.. Bölücülükten şikayet edip bölmemeli.. İnsanlıktan bahsedip insan öldürmemeli.. Tezatlar içinde bıraktınız bizi..
Siyaset kelimesinin içindeki her bir harfe tüküresim var.. Neye sitem etsen bir siyasi partinin savunucusu olup cıkıyorsun başka gözlerce.. Yok benim siyasi görüşüm.. Sevdiğim tek bir parti yada parti lideri yok..Boğdunuz milleti! Yapmayın artık!


Çok basit bir mantık var.. Yaşadığı Ülkeyi sever insan.. Bekletisi huzur ve güven içinde yaşamak ve yaşatmaktır. Ama Ülkeyi begenmiyorsan git kardeşim..hemde huzurla git.. arkana bile bakmadan git..yaşadığın ülkenin anayasasını, işleyisini, dengesini kendine uygun bulmuyorsan yine git.. Kimsenin tadını kaçırmayın artık.. Gidin.. Ölmeden ve öldürmeden gidin.. Biz duygusal milletiz bizim duygularımızla daha fazla oynamayın..

Bu yazı toplam 38343 defa okunmuştur.  
Kalan Karekter Sayısı : 500
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber