Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Adeo görev bölümü yaptı
08 Ekim 2015 / 12:30
Adeo görev bölümü yaptı
Adana Eczacı Odası (ADEO) yapılan genel kurul ve seçimi sonrası başkanlığa yeniden Ecz. Ersun Özkan getirildi.

Adana Eczacı Odası yönetim ve kurullarının belirlenmesinin ardından yönetim şu şekilde oluştu: 
Başkan Ecz. Ersun Özkan, Genel Sekreter Ecz. Ömür Mürsel Yalbuzdağ, Sayman Ecz. Sühendan Toksöz, Üyeler Ecz. Erdem Kızıltepe, Ecz. Serdar Ünsal, Ecz. Ahmet Gökhan Önal ve Ecz. Zuhal Seher Demir. Denetleme Kurulu: Başkan Ecz. Ömer Kardeşler, Üyeler Ecz. Betül Taştepe ve Ecz. Mehmet Serkan Kılınç. Haysiyet Divanı: Başkan Ecz. Nejla Yıldız, 2. Başkan Ecz. Muhammet Alper Hendek, Raportör Ecz. Gülen Özel Kaya, Üyeler Ecz. Fatih Berktaş ve Ecz. Tuba Ulular Deveci.
Adana Eczacı Odası’nı genç eczacılarla yönetmek istedikleri bu yüzden yönetim ve kurullarını genç eczacılardan oluşturduğunu ifade eden Adana Eczacı Odası 3. Dönem Başkanı Ecz. Ersun Özkan, yaptığı açıklamada, “Bizler geleceği kucaklamak için geçtiğimiz dönemde de bu dönemde de genç eczacılarımıza yer verdik. Böyle olunca da daha güçlü bir örgütlenmeye sahip olunabiliyor. Yönetimimiz 7 üyeden oluşuyor ama biz yönetim toplantılarımızı yönetim ve yedek üyeler, denetleme kurulu ve yedekleri, haysiyet divanı ve yedekleri ve delege yedek arkadaşlarımızla birlikte yapıyoruz. Yaklaşık 25 eczacı kararları ortak alıyoruz. Daha çok ve kaliteli hizmet yolu buradan geçiyor. Önümüzdeki dönemlerin kadroları da kendi kendine işi öğrenerek hazır hale geliyor. Bu dönemde de hem eczacılarımıza hizmeti hem de halk sağlığı adına hizmetlerimizi devam ettireceğiz” dedi.
İlaç ve eczacılık alanında büyük değişimlerin yaşandığına da vurgu yapan Başkan Ecz. Ersun Özkan, “Eczacılar ciddi anlamda ekonomik sıkıntıda, bunu her fırsatta dile getiriyoruz. Bu anlamda Türk Eczacılar Birliği’nde yeni bir anlayışa ihtiyaç duyduk. Aralık ayında yapılacak TEB seçimlerinde yeni bir yapılanma peşindeyiz” diye konuştu.

Bu haber toplam 628 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber