Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Adanaspor sezonu açtı
10 Temmuz 2014 / 08:09
Adanaspor sezonu açtı
Adanaspor, 2014-2015 futbol sezonunu Çatalan Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla açtı.

Geçtiğimiz hafta genç ve denenmek üzere Adana'ya gelen futbolcularla topbaşı yapan Adanaspor, diğer oyuncuların da katılımıyla yeni sezona 'Merhaba' dedi. 27 Temmuz'a kadar Çatalan'da çalışacak olan turuncu-beyazlı takımda yeni transferler kaleci Atilla, Ozan, Fevzi ve Sabit de günün ilk çalışmasında yer aldılar.


Yeni sezonun ilk çalışmasını yöneticiler de izledi. Hafta başından bu yana Çatalan Tesisleri'nde bulunan Basın Sözcüsü Bülent Uzel, Asbaşkan Hamza Akgül ve diğer yönetim kurulu üyeleri de antrenmanı sonuna kadar takip ettiler.

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, yeni sezonun Türk futboluna ve Adanaspor camiasına hayırlı olmasını diledi. Geçtiğimiz sezon yaşanan sıkıntılı sürecin ardından bu yıl çok farklı bir takım izletmek istediklerini söyleyen Eriş, "Takıma katkı koyacak ve bizlere fayda sağlayacak isimleri transfer ettik. Çatalan kampını iyi geçirerek Bolu'da oynayacağımız hazırlık maçlarında lige hazır hale geleceğiz. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. İnce eleyip sık dokuyarak bizi başarıya götürecek isimleri bünyemize katacağız. Geçen sezon yaşadığımız sıkıntıları geride bırakarak, bu sezon başarıyı hedefleyen bir takım olacağız" dedi.

Antrenman öncesinde futbolcularla bir toplantı yapan Levent Eriş, kamp süreci hakkında oyuncularına bilgi verdi. Ardından yöneticilerin de katılımı ile turuncu-beyazlı takım toplu fotoğraf çektirerek antrenmana başladı.

Adanaspor, bugünden itibaren sabah ve akşam olmak üzere günde çift antrenman yapacak.
Bu haber toplam 357 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Spor  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber