Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Adanaspor'dan 3 gol 3 puan!
08 Nisan 2018 / 22:45
Adanaspor'dan 3 gol 3 puan!
Gaziantepspor sahasında Adanaspor’u konuk etti. Mücadele Adanaspor\'un 3-0 üstünlüğü ile sona erdi.
Gaziantepspor: 0 - Adanaspor: 3 
 
Spor Toto 1. Lig'in 30. haftasında Gaziantepspor sahasında Adanaspor’u konuk etti. Mücadele Adanaspor'un 3-0 üstünlüğü ile sona erdi. 
Gaziantep Stadyumu'nda oynanan maç Adanaspor'un 3-0 galibiyetiyle sonuçlandı. Adanaspor'a 3 puanı getiren golleri 5. dakikada Bahattin Köse, 86. dakikada Tevfik Altındağ, 88. dakikada da Uche Kalu attı.
Daha önce küme düşmesi kesileşen Gaziantepspor bu sonucun ardından 7 puanda kaldı. Adanaspor ise puanını 40'a yükseltti.
 
 Maçtan dakikalar 
 5. dakikada orta alandan gelişen Adanaspor atağında kaleci ile karşı karşıya kalan Bahattin Köse topu ağlarla buluşturdu. 0-1 
 14. dakikada Ahmet’in sol kanattan kullandığı serbest atışta ceza sahası içinde Erdal’ın kafa vuruşunda top üstten auta çıktı. 
22. dakikada kaleci ile karşı karşıya kalan Bahattin'in kaleciyi de geçerek yaptığı vuruşta top direkten oyun alanına geri döndü. 
 86. dakikada sağ kanattan Falilou’nun pasında topla buluşan Tevfik, meşin yuvarlağı filelere gönderdi. 0-2 
 88. dakikada sağ kanattan topla beraber ceza sahasına sokulan Uche Kalu, topu ağlara yolladı. 0-3 
 
 Stat: Gaziantep Kalyon 
 Hakemler: Özgüç Türkalp xx, Engin Erdem xx, Emrah Ünal xx 
 
Gaziantepspor: Musa Emre x, Hasan x, Deniz x, İlker xx, Zeki xx, Ahmet x (Serhan dk. 46 ?), Oktay x, Erdal xx, Mustafa x (Enes dk. 78 ?), Gökhan x, Yusuf xx (Sait dk. 62 ?) 
 Yedekler: Adnan, Kasım, Furkan, Mustafa Nacar, Halil, İbrahim Halil, Mustafa Özyaşar 
 Teknik Direktör: Faik Demir 
 
Adanaspor: İrfan Can xx, Gökhan Süzen xx, Berkay xx, Onur xx, Yakup xx, Oğuz Han xx (Uche Kalu dk. 58 ?), Tevfik xx, Mustafa Sevgi xx (Ahmet Bahçıvan dk. 73 ?), Fuguinho xx, Gueye xx, Bahattin xxx 
 Yedekler: Mert, Renan Diniz, Uğur, Abdulaziz, Yener 
 Teknik Direktör: Eyüp Arın 
 
Goller: Bahattin (dk. 5), Tevfik (dk. 86), Uche Kalu (dk. 88) (Adanaspor) 
 Sarı kartlar: Erdal Ahmet, Oktay, Hasan (Gaziantepspor), Berkan, Oğuzhan (Adanaspor)
 
Gaziantepspor - Adanaspor maçının ardından 
Spor Toto 1. Lig'in 30. haftasında Gaziantepspor sahasında Adanaspor'a 3-0 mağlup oldu. Maçın ardından her iki teknik direktör açıklamalarda bulundu. 
Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Adanaspor Teknk Direktörü Eyüp Arın, “Gaziantepsporlu oyuncular onur savaşı verdiler. Onların hepsinin ayrı bir yeri var. İki haftadır aldığımız puanlar nefes almamızı sağladı. İşimizi ciddi yapmak zorundayız. Erken bulduğumuz gol, oyuncularımızın rehavete kapılmasını sağladı. Gaziantepspor bizi zorladı. İkinci golü attıktan sonra dirençleri bozuldu. Oyuncularımı kutluyorum ancak onur mücadelesi veren Gaziantepspor'u ayrıca kutluyorum“ dedi. 
 
Gaziantepspor cephesi 
Gaziantepspor Teknik Direktörü Faik Demir ise, “Oyuna başlamadan önce oyuncularımla konuştuk. Zorlu bir maç olacağını biliyorduk. Kazandığımız topları iyi değerlendiremedik. Beklemediğimiz bir bölgeden gol oldu. İkinci yarı futbol adına pozitif bir maç çıkardık. Pozisyonlarımız vardı. Ancak böyle anlarda deneyim ve tecrübe devreye giriyor. Şans bizden yana değildi. Adanaspor'u tebrik ediyorum. Bu sıkıntılı süreçte oynadıkları performanstan dolayı da oyuncularımı kutluyorum. Hepsinin alnından öpüyorum. 86. dakikaya kadar 1-0 gerideydik, daha sonra peş peşe goller yedik. Yolumuza devam edeceğiz“ diye konuştu.
Bu haber toplam 1,001 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Spor  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber