Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Adanaspor'da Transfer
30 Haziran 2014 / 12:57
Adanaspor'da Transfer
Turuncu beyazlı ekip, Ozan Tahtaişleyen ve Fevzi Özkan'ı renklerine bağladı.

PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, Şanlıurfaspor'dan Ozan Tahtaişleyen ile bir yıllık, İstanbul Başakşehir'den ayrılan Fevzi Özkan ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. 

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Şanlıurfaspor'un 29 yaşındaki savunma oyuncusu Ozan Tahtaişleyen ve geçen sezon İstanbul Başakşehir'de oynayan, sezon sonunda kulübüyle karşılıklı anlaşarak sözleşmesini fesheden orta saha oyuncusu Fevzi Özkan, yeni sezonda turuncu-beyazlı formayı giyecek. Tahtaişleyen bir, Özkan ise 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Tahtaişleyen, Adanaspor'un yerinin PTT 1. Lig değil, Spor Toto Süper Lig olduğunu belirterek, "Birçok kulüpten teklif almama rağmen Adana'yı seçtim. Görev aldığım sürece elimden geleni yapacağım. Adanaspor ailesine katıldığım için başkanımız Bayram Akgül'e ve Levent Eriş hocama teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Özkan ise bir yıl aradan sonra yeniden Adanaspor'a döndüğünü, takımdan ayrı kaldığı sürede kenti ve formasını çok özlediğini ifade ederek, "İstanbul Başakşehir'de yaşadığım şampiyonluğun ardından aynı başarıyı Adanspor'da da yaşamak istiyorum. Kasımpaşa'da kaybettiğimiz finalin ardından Adanaspor'da şampiyonluğun hep özlemini çektim. Ayrı heyecan yaşıyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ederim" ifadelerine yer verdi

Bu haber toplam 492 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Spor  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber