Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Adanaspor'da gözler Samsun maçında
27 Mart 2018 / 09:56
Adanaspor'da gözler Samsun maçında
Adanaspor’un Teknik Direktörü Eyüp Arın, bu sezonki en zor ve önemli maçı Samsunspor ile oynayacaklarını söyledi.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Adanaspor’un Teknik Direktörü Eyüp Arın, bu sezonki en zor ve önemli maçı Samsunspor ile oynayacaklarını söyledi. 


Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın, 1 Nisan Pazar günü saat 15.30’da 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda Samsunspor ile oynayacakları maç öncesinde açıklamalarda bulundu. 

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendirmek istediklerini belirten Arın, Adanaspor’un Samsunspor maçı ile çıkışa geçeceğine inandığını söyledi. Arın, “Hafta sonu Atiker Konyaspor ile özel bir hazırlık maçı yaptık. Oynayamayan oyuncularımızın fiziksel durumlarını görmek adına gerçekleştirdiğimiz bir hazırlık maçıydı. Bu hafta çalışmalarımızı iyi yapıp Samsunspor maçına çıkacağız. Adanaspor’un bu sezon ki en zor ve en önemli maçı bana göre" dedi. 

Geçtiğimiz hafta deplasmanda oynadıkları Çaykur Rizespor maçının Adanaspor’un gerçek oyunu olduğunu söyleyen Arın, "Biz kaybedeceksek bile bu şekilde kaybedelim. Deplasmandan alınan bu kıymetli puan bizi ateşleyecektir. Ben oyuncularıma güveniyorum. Bu hafta kazanıp alt takımlarla olan puan farkını açmak istiyoruz. Sahada yüzde yüzünü verecek bir Adanaspor izleyeceğimizden şüphem yok” ifadelerini kullandı.
Bu haber toplam 999 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Spor  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber