Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
 Adanaspor'a yeni kaleci
27 Haziran 2014 / 08:33
Adanaspor'a yeni kaleci
Adanaspor, kaleci Atilla Koca ile anlaşmaya vardı.

 

Tecrübeli kaleci Atilla Koca, turuncu-beyazlı takım ile iki yıllık sözleşme imzaladı.
2 sezon önce Sivasspor'dan Kayseri Erciyesspor'a gelen ve şampiyonluk yaşayan kaleci Atilla ile Adanaspor anlaştı.
 
Başkan Bayram Akgül ile görüşen ve turuncu-beyazlı takıma iki yıllık imza atan kaleci Atilla Koca, profesyonelliğe Fenerbahçe formasıyla adım attı. Atilla Koca sırasıyla Uşakspor, Kartalspor, Çaykur Rizespor, Diyarbakırspor, Sakaryaspor, Eskişehirspor, Sivasspor ve Kayseri Erciyesspor takımlarının formasını giydi.

AKGÜL: "ADANASPOR'A FAYDALI OLACAK TRANSFER YAPTIK"
Kaleci transferinde Atilla Koca ile anlaşmaya varan Adanaspor'da başkan Bayram Akgül, Adanaspor'a faydalı olacak bir transfer yaptıklarını söyledi. Kaleci Atilla ile yaptıkları görüşmenin olumlu sonuç verdiğini ve 2 yıllık sözleşme imzaladıklarını dile getiren Adanaspor Başkanı Bayram Akgül, "Adanaspor'a faydalı olacağına inandığımız bir transferi gerçekleştirdik. Kaleci Atilla'ya birçok teklif vardı, bizi tercih etmesinden dolayı da kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

KOCA: "TERCİHİMİ ADANASPOR'DAN YANA KULLANDIM"
Adanaspor ile iki yıllık sözleşme imzalayan kaleci Atilla, Adanaspor'un büyük bir camia olduğunu ve hedefe gideceğine inandığı için tercih ettiğini belirterek, "Transferimle ilgili çok teklif aldım. Herkesle görüştüm ancak makul ve mantıklı olarak Adanaspor'un teklifini tercih ettim. Hedefi ve vizyonu olan bir kulübü seçtim. Hedefe gidecek kadrolar içerisinde Adanaspor'un başarılı olacağına inandım ve uygun bulduğum için tercihimi Adanaspor'dan yana kullandım. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde Adanaspor'u layık olduğu Süper Lig'e taşıyacağız" şeklinde konuştu.
 

 

Bu haber toplam 492 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Spor  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber