Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Adanaspor: 1 - Giresunspor: 1
29 Ocak 2018 / 09:08
Adanaspor: 1 - Giresunspor: 1
Adanaspor evinde Giresunspor ile karşılaştı. Karşılaşma karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.

TFF 1. Lig'in 19. haftasında Adanaspor evinde Giresunspor ile karşılaştı. Karşılaşma karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.

Maçtan dakikalar 
36. dakikada Hüsamettin’in ortasında Caner’in kafa vuruşunda kaleci İrfan iki hamlede topu sahip oldu.
45. dakikada Giresunspor’da Korkishko’nun ortasında Dialiba’nın gelişine vuruşunda kaleciden dönen topu tamamlayan Dimitriadis meşin yuvarlığı ağlarla buluşturdu. 0-1
53. dakikada Giresunspor’da Aykut Demir ikili mücadelede ceza alanı içerisinde Roni’yi düşürdü, hakem Mustafa Öğretmenoğlu penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını kullanan Roni topu dışarı gönderdi.
60. dakikada Adanaspor’da Roni Aykut Demir’den topu kurtardı, plasesinde yan direğe çarpan top auta çıktı.
77. dakikada Adanaspor’da Tevfik’in ortasında Onur Akbay’ın kafa vuruşunda top ağlarla buluştu. 1-1

Stat: 5 Ocak Fatih Terim 
Hakemler: Mustafa Öğretmenoğlu xx, Candaş Erbil xx, Murat Ergin Gözütok xx


Adanaspor: İrfan xx, Emre x, Onur x, Renan Diniz x, Didi x, Abdulaziz x (Kalu dk. 65 x), Oğuzhan xx, Foguinho xx, Roni x, Bekir x (Tevfik dk. 40 xx), Bahattin x
Yedekler: Hayrullah, Ahmet, Berkan, Yakup, Serhat
Teknik Direktör: Osman Özköylü

Akın Çorap Giresunspor: Ahmet xx, Caner xx, Çağlar xx, Hüsamettin xx, Dimitriadis xx, Dialiba xx (Abdulkerim dk. 75 x), Sinan xx, Dodo xx, Fatih xx (Jones dk. 81 x), Korkishko x (Murat dk. 61 x)
Yedekler: Anıl, Volkan, Onur, Hakan, Bilal
Teknik Direktör: Metin Diyadin

Goller: Dimitriadis (dk. 45) (Akın Çorap Giresunspor), Onur (dk. 77) (Adanaspor)
Sarı Kartlar: Fatih, Dodo, Aykut (Akın Çorap Giresunspor), Foguinho, Didi, Emre, Roni, Renan Diniz (Adanaspor)
 
Osman Özköylü: “Oyuncularımızdan cesur korkmadan oynamalarını istedik" 
Adanaspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, “Karşımızda iyi bir takım var ama Adanaspor'da iyi bir takım” dedi. 

Akın Çorap Giresunspor maçının ardından açıklamalarda bulunan Adanaspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, “Hedefleri çok büyük olan ve bu anlamda çok büyük yatırımlar olan, çok büyük paralar harcayan Giresunspor'a karşı sahamızda kazanma alışkanlığımızı devam ettirmek istiyorduk. Hafta içinde planlarımızı buna göre yaptık. Karşımızda ne oynadığı bilen çok kaliteli oyunculara sahip ve birbirini iyi tanıyan bir takım vardı. Maçın ilk yarısında biraz tedirgin konrollü oynadık. Yediğimiz golden önce 1-2 pozisyonumuz da vardı. Bu pozisyonlardan bir tanesini gol yapabilseydik karşılaşma farklı olabilirdi. İlk yarının son dakikasında yediğimiz gol ister istemez moralimizi bozdu. Soyunma odamızda herkes maçın çevrilebileceğine gerçekten inandı. Karşımızda iyi bir takım var ama Adanaspor'da iyi bir takım. Oyuncularımızdan cesurca ve korkmadan oynamalarını istedik. İkinci yarıya çıktığımızda belli riskleri almak zorundaydık. Maça geride başlıyoruz daha hücum hattında olmalıyız. Böyle durumlarda risk almak zorundayız. Özellikle kalecimiz İrfan harika bir oyun çıkardı. Maçı bize çevirecek kurtarışlar yaptı. İkinci yarı gerçekten istediğimiz gibi Giresunspor'u baskı altına alarak çok pozisyon bulduk ve ardından penaltı kaçtı. Neticesinde de 1-1'lik sonuç ortaya çıktı. Oyuncularımın göstermiş olduğu mücadele ve karakter anlamın da tebrik edilmesi bir durum. Çünkü karşımızda zor bir takım baskı altına almak iyi mücadele etmek hiç kolay değil. İlerisi anlamında bu oyunun bizlere çok şey kazandıracağını düşünüyorum. Puan kaybetmiş gibi gözükse de takımımızın öz güvene ihtiyacı var. Giresunspor'a tebrik ediyorum. Bizim ligimizden bir takımın Ziraat Türkiye Kupası'nda olması elemelere kalması sevindirici Kupa maçında da Giresunspor'a başarılar diliyorum. ”dedi.
Bu haber toplam 917 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Spor  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber