Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Adanalı yamaç paraşütçülerinin başarısı
05 Nisan 2016 / 08:35
Adanalı yamaç paraşütçülerinin başarısı
Bursa'nın Nilüfer ilçesinde belediye tarafından düzenlenen 4. Nilüfer Havacılık Festivali ve Yamaç Paraşütü Hedef Ligi 1. Etabı yarışmasında Adana Büyükşehir Belediyespor takımı birinci oldu.

Fadıllı’da bulunan Nilüfer Belediyesi Havacılık Tesisleri’nde iki gün süren festivale ve yarışlara katılan sporcular, kamp alanında çadır kurarak doğayla iç içe zaman geçirme imkanı da buldu.
Festivalle birlikte Yamaç Paraşütü Hedef Ligi’nin 1. Etap yarışlarının da gerçekleştirildiği etkinliğe 8 takım, 47 bireysel sporcu ve 300’ü aşkın serbest uçuş yapan sporcu katıldı.
Türkiye, ABD, İran ve Kıbrıs'tan sporcuların katıldığı yarışma sonunda Adana Büyükşehir Belediyespor takımı birinci, Nilüfer Havacılık ikinci, Erzincan Sportif Havacılık Kulübü üçüncü oldu.
Genel klasmanda birinciliği Mustafa Uri (Adana) ikinciliği Ahmet Şimşek (Adana) üçüncülüğü Artuş Ghofoorian (İran) kazandı.
Bayanlarda birinciliği Gülşah Hoş, ikinciliği Ayşe Bayrak, üçüncülüğü Özlem Çalışkan kazandı.
Başarılarını Adana'ya armağan eden sporculardan Mustafa Uru, amaçlarının Büşükşehir Belediyesi'nin desteğiyle bu sporu gençlere sevdirerek en iyi havacıları Adana'dan çıkarmak olduğunu söyledi.

Bu haber toplam 853 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Spor  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber