Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Adanalı sporcular milli takım kampında
10 Şubat 2016 / 18:19
Adanalı sporcular milli takım kampında
Adana’dan masa tenisinde 6 kız ve erkek sporcu yaş gruplarına göre farklı illerde yapılacak milli takım hazırlık kampına davet edildi.

Masa Tenisi Federasyonu Adana İl Temsilcisi Ömer Taşkıran, okul ve spor kulüplerinin son yıllarda hiçbir harcama gerektirmeyen masa tenisine büyük önem verdiklerini, sporcu, hakem, antrenör sayısında önemli artışlar yaşandığını, bunun başarıya yansıdığını anlattı.


Taşkıran, başarıda tesislerini açan, malzeme ve diğer konularda yardımlarını esirgemeyen Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak’ın büyük katkılarını gördüklerini belirterek teşekkür etti.

Farklı kategorilerde Adana’dan milli takım hazırlık kampına birisi özel sporcu toplam 6 sporcunun davet edilmesinin anlamlı olduğunu belirten Taşkıran, ”Sistemli çalışmanın meyvelerini almaya başladık. Ekip çalışmasıyla başarıyı sağladık. Başta sporcular olmak üzere, özveriyle görev yapan antrenörler Sunay Atakan ve Tuncay Bozkurt, Çağrı Çataltepe, diğer antrenör ve Beden Eğitimi Öğretmenleri, okul ve kulüp yöneticileri ve çocuklarını masa tenisine yönlendiren velileri kutluyorum. Ayrıca en büyük teşekkürümüz de her zaman yanımızda bulunan ve destek veren Masa Tenisi Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Adil Yiğenler’e olacak” diye konuştu.

Milli takım hazırlık kampına davek edilen Adanalı 6 sporcunun isimleri ve kampa gidecekleri il şöyle:
Utku Caberoğlu (Genç Erkek Özel Sporcular Milli Takım Kampı -İzmir)
Talha Yiğenler, Zihni Batuhan Şahin, Oğuzhan Öner (Genç Erkek Milli Takım Kampı-Isparta)
Fatma Aykutluğ (Genç Yıldız Bayan Milli Takım Kampı -Kayseri)
Saim Utku Koca (Küçükler Milli Takım Kampı-Amasya)
Bu haber toplam 464 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Spor  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber