Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Adanalı kanocular Antalya'ya gitti
22 Ocak 2016 / 14:42
Adanalı kanocular Antalya'ya gitti
Pekbahadır, 23-24 Ocak tarihlerinde Antalya’da gerçekleştirilecek TOHM seçmelerine katılacaklarını söyledi.
Adana Kano Bölge Antrenörü Fatih Gürcan Pekbahadır, 14 sporcuyla birlikte 23-24 Ocak tarihlerinde Antalya’nın Belek İlçesi’nde gerçekleştirilecek Türkiye Olimpiyat Hazır Merkezi (TOHM) seçmelerine katılacaklarını söyledi.

Pekbahadırlı, son yıllarda kano ve kürekte önemli gelişmelerin yaşandığını, 9 sporcusunun milli takım hazırlık kampına çağrıldığını, okulları tarayarak su sporlarına ilgi duyan 60 kadar öğrenciyi kano ile tanıştırdıklarını kaydetti.

Hava koşullarının yanı sıra Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel ve kano kürek tesisleri görevlilerinin desteğiyle önemli başarılar elde edildiğini belirten Pekbahadır, hedeflerinin hemTOHM’a hem de milli takımlara yeni yetenekler kazandırmak olduğunu sözlerine ekledi.

Kano ve Kürek Milli Takımı’nın kış kamplarını Adana’da yapmalarından dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden Pekbahadır, genç sporcuların milli takım sporcularının çalışmalarını ve hazırlıklarını kendilerine model aldıklarını da anlattı.

Antrenmanı izleyen Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel, sporcuların tüm sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini ve başarılı olacaklarına inandığını ifade etti.

Antalya’nın Belek İlçesi’nde gerçekleştirilecek TOHM seçmelerine giden sporcuların isimleri şöyle: Kerim Tenha, Engin Erkan, Vivien Terek, Mustafa Gülbahar, Öztürk Kuru, Yekta Türkyılmaz, Faruk Demir, Sedat Sarban, Serkan Kakkaç, Doğa Güleken, Emin Keçeli, İsmail Akgül, Cem Özkan ve Bilge Köse.

 

Bu haber toplam 375 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Spor  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber