Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Adanalı boksör Sırbistan'a gitti
10 Temmuz 2014 / 08:08
Adanalı boksör Sırbistan'a gitti
Adanalı Milli Boksör Hayri, “Gençler Vojvodina Altın Eldiven Boks Turnuvası” için Sırbistan’a gitti.

Adanalı Milli Boksör Hayri Utku Erdoğan, Boks Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan ve 9-14 Temmuz tarihleri arasında “Gençler Vojvodina Altın Eldiven Boks Turnuvası” için milli takımla birlikte Sırbistan’a gitti.

 
Adana Bölgesi Boks Antrenörü Ercüment Erdoğan, aynı zamanda oğlu olan Hayri Utku Erdoğan’ın iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğini, ayrıca 18 gündür Boks Federasyonu’nun Kastamonu Kadıdağı Kamp Eğitim Merkezi’nde antrenörler Seyfullah Dumlupınar, Mehmet Gürgen, Murat Özdemir ve Turgay Karasu yönetiminde çalışarak performansının zirvesinde olduğunu söyledi.

Oğlu Utku Erdoğan’ın henüz 18 yaşında olduğunu, milli takıma uzun yıllar hizmet edeceğine inandığını ifade eden Ercüment Erdoğan, şöyle devam etti:
“Adana’da iyi boksörlere sahibiz. Bunları bölge antrenörü Süleyman Sırrı Sevindik ile birlikte milli takımlara kazandırmaya çaba gösteriyoruz. Özellikle oğlum Hayri Utku Erdoğan’dan gelecek için çok umutluyum. Olimpiyatlara hazırlanan sporcular arasına girmeyi başardı. Sırbistan’da gerçekleştirilecek ‘Gençler Vojvodina Altın Eldiven Boks Turnuvası’nda madalya beklediğim oğlum en az 10 yıl kadar daha milli takıma hizmet edeceğine inanıyorum. Bizlere her konuda destek veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi’ye teşekkür ederiz.”

Ercüment Erdoğan, ekim ayı içinde Hırvatistan’da gerçekleştirilecek “Gençler Avrupa Şampiyonası’na oğlu Utku Erdoğan’ın da gideceğini sözlerine ekledi.

Bu arada, Utku Erdoğan ile birlikte Sırbistan’a Mert Karakılıç, Uğurcan Yanardağ, Melih Özsarı (Ankara), Ömer Koç (Trabzon), Ahmet Mıcık (Bayburt), Adem Furkan Avcı (Antalya), Serhat Güler, Ufuk Tekneci (İstanbul), Muhammed Aydın (Erzurum) gidecekler.
Bu haber toplam 526 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Spor  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber