Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Adanalı boksör milli takım kampına davet edildi
20 Mart 2014 / 08:22
Adanalı boksör milli takım kampına davet edildi
Milli Takım kampına davet var!

Adanalı boksör Utku Erdoğan, Genç Erkekler Dünya Şampiyonası için milli takım kampına çağrıldı.
Bölge Boks Antrenörü Ercüment Erdoğan, aynı zamanda oğlu olan Utku Erdoğan’ın ikinci kez hazırlık kampına davet edildiğini, kampın Kastamonu’da bulunan Boks Federasyonu’nun Kadıdağı Eğitim Tesisleri’nde gerçekleştirileceğini söyledi.

Kampın bugün başlayacağını ve 31 Mart Pazartesi gününe kadar süreceğini ifade eden Ercüment Erdoğan, oğlunun henüz lise son sınıf öğrencisi olduğunu ve milli takıma girmek için çok çalıştığını belirtti. Erdoğan şöyle devam etti: “Gelecek için büyük hedefleri bulunan Utku Erdoğan adeta boksla yatıp, boksla kalkıyor. Beni de örnek alarak çok çalışıyor. 2. kez milli takım hazırlık kampına davet edildi. Hedefi, 1-7 Nisan tarihleri arasında Bulgaristan’da gerçekleştirilecek Dünya Şampiyonası’nda milli takım forması giymek. Milli takımda torpil olmaz. Utku Erdoğan iyi boksör olduğu gibi, kamptaki davranışları, arkadaşlarıyla ilişkileri de çok iyi olduğunun haberlerini aldım. Bu durum bizleri mutlu ediyor. Dileğimiz, Adana’dan bir genç boksörün Dünya Şampiyonası’na katılmasıdır.”

Ercüment Erdoğan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi’nin kendilerine salon tahsis ettiğini, malzeme ve diğer konularda sürekli destek olduğunu ifade etti. 

Bu haber toplam 488 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Spor  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber